keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Jouluko jo tulla jollottaa?!


No, ei todellakaan vaikka räntää on tänään rätkinytkin pariin otteeseen:-) Sain kuitenkin tänään jouluista postia Heinikasta: Tapestryn Pine forest -leimasetti ja Bosskutin Poinsettia -stanssit. Tässä pari pikaisen testailun tulosta.. Tarkoituksena oli kokeilla jotain yksinkertaista ja nopsaa, kun työpaikan kortit on tapana tehdä itse:-)

perjantai 25. syyskuuta 2009

Kiva tunnustus tupsahti..

Muuan päivä sitten sain tämän Merviltä ja Pipertäjältä. Kiitos kovasti tästä piristyksestä:-)

Haaste 76Kiitos Maijulle tämän viikon JCC-luonnoksesta ja kuukauden mittaisesta dt-seurasta:-)Itselleni tämä kortti on ainut, jonka olen tällä viikolla tehnyt ja syynä puolitoista kuukautta jatkunut tensiopäänsärky. Nyt olen kolmatta päivää ilman päänsärkyä ja mustahan voi tulla vielä ihminen;-D Ei vaan, lisätty liikunta ja venyttely sekä hyvässä asennossa näpertely auttaa onneksi! Tekis mieli hirmusti näpertää kortteja hauskoihin haasteisiin, mutta meneehän tuo aika mukavasti hyvien kirjojenkin parissa vaihteeksi:-) Mutta siksi siis vähäsen hiljaista on nyt korttirintamalla. Pari aiemmin näperrettyä korttia julkaisen tässä lähipäivinä kuitenkin. Ihanaa syyskuun loppua täällä piipahtaville!

lauantai 19. syyskuuta 2009

StampARTic, embossaus

Juu, tällainen hauska haaste oli heitetty, että samassa kortissa käytetään sekä kuiva- että märkäembossausta. Kortissani kuivaembossattuja ruskea taustakartonki sekä kukkaset ja teksti kohojauheella embossattu. En omista askarteluun tarkoitettua kuumailmapuhallinta vaan sellaisen voimakkaamman kuumailmapuhaltimen, mutta tällaiseen pieneen kuumennukseen sopii hyvin leivänpaahdin!

perjantai 18. syyskuuta 2009

Haaste 75


Baulalle kiitos tämänpäiväisestä JCC-luonnoksesta:-) Omasta kortistani tuli hyvin pelkistetty ilman kuvaa ja lopputulos jäi jotenkin keskinkertaiseksi... No, malli oli kuitenkin tosi upea ja vois käyttää uudelleenkin! Kuvankin onnistuin ottamaan jotenkin vinoon, että sellainen kortteilupäivä;-) Lähden katselemaan muiden hienoja korttituotoksia..

tiistai 15. syyskuuta 2009

Just Magnolia, week 22


Embossing is the challenge of this week. I heat embossed edges of the image, text and decoration on the corner. I colored image with distress inks. Punched flower is colored with cats eye chalk and then added water and wrinkled petals. Let dry and your flower is ready. I found great tutorial from StampArtic.

Passion for Promarker-Week 16

Here is my card for that challenge. Colours for this week are sandstone and blue pearl. I coloured also punched flowers with those promarkers:-)

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Passion for Promarker Blog Hop!


You can find it here!

Haaste 74


Tällaiset kortit tein tälle viikolle JCC-haasteeseen. Paperinauhan Heli oli laittanut meille aivan käsittämättömän upean Special Sponsorointi dt-paketin, kiitos! Tehtäväksi saimme tälle viikolle shaker- eli helistinkortin. Miijan tekemä ohje tuollaiseen löytyy tästä. Kiitos selkeästä ohjeesta! Näitä helistinkortteja on hauska tehdä ja hauska ravistella:-)

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

P*skarteluhaaste 5

Ihana aihe tänään, kun päästiin tekemään korttia väreillä: pinkki ja ruskea! Tykkään molemmista, joten tekeminen oli riemullista:-) Värittelyt promarkereilla ja copiceilla. Kuvan olen saanut joskus aikaa sitten Ritvalta, kiitos siitä. Kuva on aivan ihana!

tiistai 8. syyskuuta 2009

Siis nyt ette kyllä usko..

Sain äsken viestin, että tämä korttini on valittu top5:een Passion for Promarker-haasteblogissa!! Että samana päivänä kaks tällaista ihanaa juttua!! Pitää varmaan lotto tehdä tänään, kun näkyy onnetar olevan puolellani;-D

Just Magnolia, week 21


This week Mina has done a beautiful sketch for Just Magnolia-challenge, thank you! I love coloring that magnolia image:-) I colored it with promarkers again..

Jee, kiva ylläri:-)

Tämä vihreä korttini on valittu 5 finalistin joukkoon I love promarkers -haasteblogissa:-) Vähänkö olen innoissani, hihii.. Ja minä, kun vasta harjoittelen tätä tussiväritystä. Käykääs kurkkimassa muiden finalistien upeat kortit!

Fleur de lis- testailua ja linkkivinkki:-)


Löysin kivan linkin, jossa oli tehty hieno koriste Spellbindersin fleur de lis-setillä. (Alempana sivulla on videona tuon tekeminen!) Sain tuosta idean tehdä yksinkertaisen lumihiutalekortin samaa hiutelemuotoa hyödyntäen. Aika nopsasti näyttävä tulos:-) Kortissa käyttämäni taustapaperi on viimevuotisista forever friends -sarjan jouluista taustapaperia. Lumihiutale tehty tiimarin hieman kimaltavasta valkeasta paperista.

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

WOJ-Challenge 46


Here is my card for that challenge. Image colored with copics and promarkers. Onnea-leimasin Paperinauhasta.

Söpöistä sunnuntaille..

Tällaisen tein aiemmin väritetystä kuvasta tänään. Ihan siksi, kun piti kertoa, että täältä löytyy hyvät kuvat siitä miten stanssataan kuva noin, että osa kuvasta jää kehikon ulkopuolelle. Voi olla osalle ihan päivänselvää, mutta välillä tuota kysytään kuitenkin:-) Kuvassani leikkauskohta olisi voinut olla vähän ylempänäkin, mutta menköön nyt noin.. Iso perhonen tehty uudella sizzixin stanssilla.

lauantai 5. syyskuuta 2009

StampARTic, luonnos syyskuulle

Tällaisen vauvaonnittelun sain aikaan tähän haasteeseen. On tarvis vauvakortille ja mielestäni tämä sopii poikavauvalle:-)

Sukkersött, nro 51

Lähikuvaa:


Haasteen löydät täältä. Tehtävänä on käyttää vähintään kolmea leimasinta ja masking-tekniikkaa. Tällaisen pojalle suunnatun kortin sain aikaan:-) Koristeeksi saivat riittää napit. Värittelyt vesiväreillä vaihteeksi.

Passion for Promarker-Week 15

This week challenge is to make girly and glittery creation and we can use any colour promarkers! I've used glitteryglue for little roses to make them shine. Colours I've used are pastel pink and blush for skin and amethyst for hair. Other colours are rose pink, cool gray 2, cool agua, pastel beige and blender. I also used white gel pen for highlights.

Suloinen nallukka..

Sisäsivu tyyliin sopivaksi koristeltu:
Tällainen syntyi äsken, kun Henri lähti ystävättären 10v-synttäreille:-) Tämä Forever friends-nallukkaleimasin on peräisin Paperinauhasta. Värittelyt Distress-musteilla taas. Niillä on ihanan nopsa väritelllä!

perjantai 4. syyskuuta 2009

Haaste 73

Sisäsivun koristelin samaan tyyliin:
Tosi kivan JCC-haasteen meille on tälle viikolle luonut Mervi, kiitos siitä! Itse tein synttärikortin 3-vuotiaalle kummitytölle ja käytin Motivetin leimakuvaa. Kuvasta kiitos Ampalle:-) Kuva väritelty Distress-musteilla.

torstai 3. syyskuuta 2009

Motivetilla bloginamu!

Käykääs kurkkaamassa!

Craftican DT-taulu


Juu, nyt oli Anne laittanut meille dt:läisille vähän erilaisen paketin. Ei tehtykään korttia tällä kertaa vaan huoneentaulu! Aivan mahtava oli lähteä sellaista suunnittelemaan ja harkinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että en lähde maaleja sotkemaan tähän ollenkaan vaan ihan korttityylisesti paperiaskartelulla tämän teen. Löysin ihanan, sopivan runon ystävyydestä ja tulostin sen sekä laitoin kontaktimuovia päälle, jotta säilyy hyvänä. Kukat, taustapaperit (magnolian blue sky) ja ihanat timanttikoristukset tietysti Craftican valikoimaa, jotka saatiin paketissa. Lisänä käytin kaunista sarah kayn 3d-kuvaa, joita tulossa crafticaankin käsittääkseni lähiaikoina. Reunoja lisäksi sipaistu vähän tätä Distress Inkiä sormituputtimen avulla.


Magnolian uusia skräppipapereita 12"*12" sekä Magnolian kesäleimasimet löytyy täältä. Ja valtavasti uusia High Hopesin leimasimia saapunut myös ja ne löytyy tästä. Ja toisten dt:läisten upeat taulut löydät täältä!

Kortti ja varoitus!

Tässäpä vielä yks aiemmin tekemäni kortti. Kuva väritelty promarkereilla ja taustaan sipaistu vähän chalks-väriä, lehdet stanssattu uusilla sizzigsin lehtistansseilla, kukkaset on kotoisin Papirloftetista. Ihania nämä uudet magnolialeimasimet (pari aiempaa magnoliakorttia myös tehty uusilla kuvilla). Pitänee hankkia joku itsellekin, kun tulevat myyntiin..

Eilinen menikin sitten lääkärissä (ja ajellessa lähikaupunkiin kuvauksissa ja verikokeissa). Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin.. Kokeissa ei paljastunut mitään järkyttävää ja tämä pitkittynyt päänsärky johtuu kipeytyneistä niskoista! Siis onhan mulla näitä vaivoja välillä ollut, mutta luulin, että ei voi nyt olla siitä kyse. Mun hartiat ja yläselkä sekä niska nyt on olleet jo niin pitkään kipeinä, että pää alkoi reagoida.. Elikkäs hierojalle suuntaan tänään ja yritän tehdä vähän kerrallaan näperryksiä, paremmassa asennossa ja lepuuttaa itseäni välillä:-) Siis rakkaat kanssa-askartelijat, tässä varoitus: älkää askarrelko itseänne kipeeksi! Ihanaa syksyistä loppuviikkoa kaikille:-)

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

P*skarteluhaaste 4

Tänään on aiheena napit täällä haasteblogissa:-)
Kuvasta tuli jotenkin kumman värinen näin aamulla otettaessa, mutta jospa siitä nyt selvää sais.. Ja muutenkin kortista ei muuta sanomista, ku aina ei voi onnistua:-( Nyt lääkäriin kysymään mikä vika tossa mun päässä on, ku se on yhä pipi..

tiistai 1. syyskuuta 2009

Just Magnolia, week 20

This weeks challenge is to use ribbons and bows.

Coloured with promarkers again:-)

A Spoon full of sugar, challenge 67

Here is my card for that funny challenge!
Edges are distressed and I used brown ink to make image to look aged:-) I've coloured the image with promarkers.

Blogiarvonta ratkennut..

Ja voittajaksi arvottiin Mervi, onneksi olkoon! Laitahan s-postia niin saan osoitteesi ja yllätystä sulle tulemaan!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...