sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Mo's Dog

Tämä suloinen koiruli pääsi toivottamaan iloista ystävänpäivää. Värittelyt copiceilla. Tykkään niin nyt noista kukka-asetelmista, että sellainen piti tähänkin pukata:-) Mukavaa sunnuntaita kaikille! Mä lähden laittamaan mokkaruutuihin kuorrutteen ja nauttimaan sitä kahvin kera, namskis..

lauantai 30. tammikuuta 2010

Magnolia haaste, nro 1

Tänään on julkaistu ensimmäinen Magnolia haaste. Mä olen niin ystävänpäivälinjalla, että sellaisen kortin nytkin tein:-) Luonnos löytyy täältä. Käykääs kurkkimassa DT-läisten hienoja kortteja!

Kortissani taustapaperi Crafticasta, samoin tekstitaustaleimasin ja kuva väritelty distresseillä.

Just Magnolia Challenge, hearts and flowers

Here is my card for this challenge:

Virkattuja myssyjä

Tällaisen upean kampanjan löysin jokin aikaa sitten netistä:


Pitäähän noin hyvään asiaan päästä mukaan!
Mun virkkaus kun on vielä sellaista opettelua, niin ensimmäiset kolme myssyä on harjoituskappaleita ja jäävät mulle ja tytöille.. En meinannut millään saada tarpeeksi isoja aikaan ja sitten tuossa aikuiselle sopivassa on akryylilankaa, joten saa jäädä itselle. Jos vaikka osaisin joskus käyttää.. Kuvassa päälimmäisenä oleva vaaleanpunainen pääsee mukaan kampanjaan ja kenties lisääkin on tulossa..

Matleena on tehnyt upean ohjeen virkatulle myssylle ja neulotulle myssylle, Seijasisko kukkakoristeelle ja Harmis perhoskoristeelle. Leenan blogista löytyy ohje virkatulle päälaelta aloitetulle myssylle. Joten mukaan vaan joko neuloen tai virkaten:-D

Pari korttia:-)

3D-kuvasta tällainen hempeä onnittelukortti ja..

ystävänpäiväksi kortti, johon innostuin testailemaan tilaamaani uutuus leimasinsettiä. Toi setti on niiiin ihq!! Tekstitausta on mieluinen ja tykkään kovasti myös pitsireunus-leimasimesta:-) Nauha, metallikoriste ja kimalleliima myös Crafticasta.

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Ystäville lisää kortteja..


Tällaisia tyrkkään vielä tältä päivää esille:-) Hitsi, että maistuukin taas tuo kortinteko hyvälle, hihii.. Näihin tekaisin tuollaisia kukka-asetelmia. Pitäis tehdäkin erivärisiä kimppuja vähän varastoon valmiiksi.. Annukalle kiitos tuosta tekstitausta-leimasimen lainasta!! Nyt on tulossa itsellekin vähän samantyylinen tekstitausta ja jotain muutakin hauskaa Crafticasta:-)

Craftican DT-kortteja, pari kipaletta




Matskut näihin löytyy siis etupäässä Crafticasta. Siilipariskunta leimasin on tästä setistä, kuva väritetty distresseillä, kukkasia löytyy täältä ja valmiiksi stanssatut arkit tästä.

Just Magnolia Challenge


Here´s this weeks sketch. My card is for a dear friend:-) Image colored with promarkers and copics.

P*skarteluhaaste, nro 23

Haasteena siis: ei neliö, joten tein ymypyrää;-D Sama kissuli, ku edellisen postauksen kortissa ja värittelyt samoin distresseillä..

Kortteja syntyy taas..

Ekana pläjäytän tämän ystävälle suunnatun kortin. Suloinen kissa-leimasin on tästä setistä ja kuva väritetty distresseillä.

tiistai 19. tammikuuta 2010

Magnolia haaste, lämmittelykierros

Uusi suomalainen korttihaasteblogi on syntymässä:-D Magnolia haasteblogissa on menossa nyt lämmittelyhaaste ennen kuin varsinainen taiteilu aloitetaan. Käykääs kurkkaamassa luonnos ja innostukaa messiin! Itse tykkäsin kovasti luonnoksesta ja oma versioni tässä:

Korukärpänen puras;-D

Sain väänneltyä tuossa joku aikaa sitten tällaisiakin. Harmittavasti jotenkin sinertäviä kuvia..

Korvakoruja:

Kännykoruja:

Ihanaa alkanutta vuotta!!

Mä en ole ollut talviunilla vaikka paljon olen neulenurkkauksessa aikaa viettänyt:-) Liekö koskaan blogihistoriassani ollut yli kuukauden päivitystaukoa.. Neuleita ja virkkauksia lähinnä on syntynyt, mutta niistä kuvaa myöhemmin, kun ehdin napsia. Nyt uudistunein voimin päivittelen urakalla aikaansaannoksia. En ole juurikaan käynyt toistenkaan aikaansaannoksia kurkkimassa, kun tietsikkani kanssa on ollut vähän ongelmia, mutta toivottavasti nekin on nyt ratkaistu:-)

Tässä jotain viimevuotista tuotoksia vielä:

Tämä kortti on Craftican DT-kortti joulukuulle:

Ja nämä punaraitasukkaset tein tilauksesta:

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...