torstai 13. toukokuuta 2010

Iloinen perhetapahtuma:-)

Tätä on jo odoteltu lasten kanssa muuan päivä ja eilen illalla se vihdoin tapahtui: Minttu synnytti kaksi pienokaista:-) Ollaan ihan onnessaan koko perhe. Mä sain olla doulan roolissa, kun Minttu hoiteli synnytyksen hienosti. Kävi vaan ensin mulle naukumassa hieman hätääntyneellä äänellä, että jotain alkaa tapahtua.Käskin isännän ja lapset pois ja Minttu meni laatikkoon, jonka pehmustin hälle majaksi muuan päivä sitten. Ei mennyt kauan, kun pikkuiset käpälät alkoivat pilkistää esiin ja muutan työnnön jälkeen eka vaaleampi pikkuinen pullahti esiin:-) Hienosti Minttu puhdisti pienen ja hetken kuluttua syntyi istukka. Sen se toki pisteli suuhunsa, kuten kisut yleensä. Noin vartin päästä alkoi tulla seuraava pentu ja se tulikin sikiöpussissa, jonka emo sitten puhkaisi. Jonkin ajan kuluttua oli sitten toisen istukan vuoro.Vielä sitten odottelin, että mahtaako tulla lisää pentuja, mutta emo näytti jo aika rauhalliselta ja nautti olostaan siinä määrin, että päätin lähteä lepäämään minäkin. Kävin vielä myöhemmin katsomassa ja kaik oli yhtä hyvin. Toinen pennuista jää meille Mintun ja Tipsun kaveriksi ja saa nimen Miksu (huomatkaa kirjainleikki, että nimen alku on Minttu-äidiltä ja loppu Tipsu-isältä). Toista pentua puhetellaan toistaiseksi nimellä Tinttu (sama kirjainleikki toistuu tässä nimessä toisinpäin). Toivotaan, että pennt lähtee kasvamaan hyvin ja että toiselle kissulille lötyy sitten hyvä koti tuossa heinäkuun lopulla, kun nämä on luovutusikäisiä.

lauantai 8. toukokuuta 2010

Rannekoruja vielä lisää..

Niin ja nämäkin tuli väännettyä:

Usva: makeanvedenhelmiä

shampanja: makeanvedenhelmiä ja swarovskin kristalleja (myyty)

Kevät: makeanvedenhelmiä

Kesä: makeanvedenhelmiä (myyty)

Rannekoruja..

Jotta tietäisitte, etten ole aivan jouten täällä ollut, kun en ole blogia päivitellyt niin tässä muutama näyte:

Jäkälä: jaspiksia ja makeanvedenhelmiä

Raikkaus: makeanvedenhelmiä ja amatsoniittia

Jääpuro: amatsoniittisiruja, fasettilasihelmiä ja helmiäislasihelmiä

Seesteinen: afrikan opaaleja hopeaan kiedottuna.

Amatsoniittisiruja hopeaan kieputettuna:

Koukussa kortteihin, haaste3


Onpa jäänyt päivittämättä tänne blogiin, kun on niin hoppusta ollut viimeaikoina. Mutta siis tässä on sunnuntaina julkaistu koukussa kortteihin haaste, nro 3, jonka pääsin luonnostelemaan ja alapuolella on dt-korttini mallin mukaan:-) Monta hienoa korttia onkin jo mallilla tehty, joten hypätkäähän loputkin vaan innolla mukaan kokeilemaan!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...