keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Että tällainen hurahdus;-D

Nail artia kokeilin sitten. Tuunasin yhdestä meikkisiveltimestä ohuen pensselin leikkaamalla siitä niitä karvoja vähemmäksi. Sillä sitten maalailin kynsilakalla näitä juttuja mitä nyt mieleen juolahti:-) Ei mun kädet mitenkään hemaisevat ole, eikä kynnetkään hurjan pitkät, mutta hauskaa oli silti söhertää;-D Peukalon kynteen maalailin vähän maisemakuvaa, mutta se ei juuri kuvassa erotu. Tänään (luultavasti) saan postin mukana kivoja kynsileimailutarvikkeita, jotka tilasin Cesarshopista. Palvelu on hyvää ja toimitus nopeaa! On se kiva, ku mua vaivaa tämä ainainen luomisen tuska;-)

Muoks! Korjasin linkin, jospa nyt toimii:-)

tiistai 28. syyskuuta 2010

Kissulinpentuja:-)

Tällaiset ovat meillä viikon vanhat mussukat:-)

Tässä vielä ovat äitinsä hellässä hoivassa:-) Eilen täyttivät viikon ja tuolla isommalla, harmaaraitaisella alkaa silmät aueta. Mä sanoin, että ovat Raituli ja Mustis, mutta lapset ei vielä ainakaan mun ehdotuksille lämmenneet. Näille etsitään kotia sitten, ku ovat luovutusikäisiä. Vaikka kuinka ovat ihania niin nämä neljä jo meillä tepastelevaa kattia saavat riittää:-)

maanantai 20. syyskuuta 2010

Craftican DT-kortteja syyskuun piristykseksi..

Nämä valmiiksi stanssatut 3d arkit on tosi helppoja ja nopeita käyttää! Tykkään kovasti! Paperi on K&Companyn lehtiöstä, timangit on täältä ja koukerot reunaan on leimattu Darkroom Doorsin Little Dreams-leimasinsetin leimalla.

Tässä käytin myös valmiiksi stanssattua 3d kuvaa, taustapaperit samasta lehtiöstä, ku ylemmässäkin kortissa. Perhonen ja reunakoristenauhat leikattu Martha Stewartin lävistimillä. Valmiiksi stanssatut 3d kuvat liitän yleensä päällekäin 2mm:n tarratyynyillä.

Koukussa kortteihin, haaste13

Haasteessa tällä kertaa tehtävänä laittaa kehys tai kehystää jokin. Tässä korttini, jonka sain tänään vasta koneelle. Mutta parempi myöhään, ku ei ollenkaan! Toivottavasti innostutte tekemään kortteja tähän:-) Olis kiva käydä katselemassa..

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Kiva ylläri:-)

Korttini oli valittu top5:een Passion for Promarker-blogissa, haasteessa 67, jee! Olen iloinen, koska vähän mietin, että tuliko tuosta nallukasta hieman liiankin tumma ollakseen onnistunut väritysyritelmä..

Lapasetkin tein:-)

Siililapaset, koko n.5v, lanka nalle ja joku pörrölanka, jonka vyöte on kadoksissa, puikot 2,5. Tehty tilauksest:-)

Sukkasatoon, kolmannet, neljännet ja viidennet

Vauvantossut, Dropsin Alpacasta, puikot 2,5, ohje täältä. Näitä tulee varmaan tehtyä lisääkin. Oli tosi nopsat ja kivat tehdä!

Ruskasukat, koko n.32, lanka(selviää ku löydän vyötteen!?), puikot 2,5, ihan perus sukka, sileällä kantapäällä
Turkoosi-oranssiraitasukat, koko n.30, lanka Dropsin Fabel, puikot 2,5. Veinkin jo nämä kummipojalle eilen synttärilahjaksi:-)

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Passion for ProMarkers, week 67

Teemana tällä viikolla on "nalle" ja tässä oma nallekorttini, jonka kuva väritelty promarkereilla. Haaste löytyy täältä.

P*skarteluhaaste, nro 55

Whipper Snapperin apinaleimasin on yks suosikkileimasimistani ja siitä sitten päätin kortin tehdä pitkästä aikaa:-) Lempileimasin on siis aiheena tämän viikon p*skiksessa.

Lisää käsitöitä..

Luumunväriset lapaset puro-langasta, koko n.4-5v, puikot 2,5. Lähtivät jo rakkaalle kummitytölle lämmittämään syksyn viimoissa.
Vaunupeite virkatuista isoäidin neliöistä. Lankana Novitan Nalle. Tämäkin on jo lähtenyt oikealle omistajalleen, serkkuni vauvalle:-)
Nämä turkoosi-petrooliraitaiset sukat, koko 41, tehty tilauksesta. Lankana seiskaveikka, puikot 3,5.

Sukkasatoon, ekat ja tokat

Ekana puikoille pääsi uusista langoista Drops Fabelin violetti-beige-raitalanka. Tein kokoon 39 nämä. Melkein tekis mieli jättää itselle, mut en ole varma.. Ihan perus sukka ilman kikkailuja, puikot 2,5. Flunssa vähän hidasti työtahtia vaikka olis ollu intoa neuloa nopsempaankin.
Toisena syntyivät nämä ruskaraita-sukkaset, koko n. 4v, lankana seiskaveikka, puikot 3,5.

Nyt, kun tuntuu, että viikon kestänyt flunssa alkaa antautua niin innolla otan puikoille uutta sukkaparia tai tossujen tekemistäkin harkitsen.. Lähdenpä selaamaan mielenkiintoisia ohjeita, joten moiks! Sukkasadossa minä täyttelen perunalaaria. (Sukkasato siis jaettu kolmeen alablogiin:-D)

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...