maanantai 25. huhtikuuta 2011

Craftican DT-kortti, tai kirjakortti oikeastaan..
Tallaisen kirjakortin tein, mutta olis saanut olla isompi, jotta mahtuis vaikka pienet töppöset tuohon lahjarasiaosaan.. Jos korun tai jotain muuta pientä ostaa kummilahjaksi niin sellainen ainakin sopii:-) Ihastuin tuohon Magnolian ruusupaperiin niin, että sitä pitää saada lisääkin. Leimakuva on myös Magnolian. Koukerot stanssattu spellbindersin stansseilla, samoin sisäosassa oleva tulostettu teksti. Pienet perhoset on leikattu Martha Stewartin reunusleikkurilla. Vauvaonnitteluteksti kannessa on myös tulostettu. Nauhat, kukat ja helmet löytyvät koristeosiosta.

Ohje tuollaiseen kirjakorttiin löytyy täältä.

Poikavauvalle


Tällaisen tein, kun huomasin, että vähäsenlaisesti oli poikavauvoille kortteja valikoimassani.. Oli tarkoitus osallistua Magnoliahaasteeseen, jossa pyydettiin käyttämään höyheniä, mutta en ehtinyt, kun eilen on jo uusi haaste vaihtunut..

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kortti samoista materiaaleista by Maria H.
Ritvan lähettämistä upeista materiaaleista tein heti kaksi korttia samalla kertaa, kun vauhtiin pääsin:-) Alempaan korttiin otin itseltä kakkupaperin ja helmet (niitä, kun tuli käytettyä hieman reilusti taas;-D). Tekstit toki myös omalla leimasimella. Kuvat värittelin ProMarkereilla. Muiden kortit löytynevät lähiaikoina heidän blogeistaan: Ritva, Miia ja Maisku.

Osallistunpa tällä I love Promarkers -haasteeseen #62, anything goes

torstai 21. huhtikuuta 2011

Kortti samoista materiaaleista by Arja


Tällainen koirulikortti syntyi Anelman lähettämistä suloisista materiaaleista:-) Muiden kortit löydät heidän blogeistaan: An, Arja, Raisa.

Led-kynttilä kakku:-)

Tällainen askarreltiin Hillan kanssa, kun Helmi täytti sunnuntaina 10v. Resepti kakkuun löytyy täältä.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

P*skarteluhaaste #87


Kirjanmerkki on tämänviikkoisen P*skiksen aiheena! Tällaisia ihania perhosia sain Marikalta, kiitos:-) Tein tällaisen valtavan tagin leikkaamalla kartongista 10*15cm kokoisen palan ja siitä nurkat irti. Tapestryn leimasimilla tehty lehdet, kukat ja korennot reunoihin, kimalleliimaa kukkasiin, perhosen ja tagin reunat töhersin distressillä ja erikoikoisia lasipalleroita laitoin perhoseen. Siinä se ja kirjanmerkki äidille on valmis. Tein siksi niin ison, että sen voi antaa korttina:-)

Kissanpentuja:-)

 Toissapäivänä meidän Miksu-kissa synnytti kolme suloista pentua:-) Ylimmässä kuvassa on Tellu-neiti ensimmäisen kerran ruokailemassa. Tellusta saattaa tulla pitkäkarvainen kaunotar, kuten äitinsä. Toiset eivät vielä tässä vaihessa olleet syntyneet ja äitikissa huilaa..

 Toisena syntyi suloinen musta poika, Eppu. Ihan pieni papinkaulus on tällä tummalla tulokkaalla.

Tässä Eppu antaa äidilleen halin ja äiti lepäilee taas hetken ennen viimeisen kissulin syntymää. Pennut saavat tässä vaiheessa nimet ihan vahingoissa, kun koittelin emon masua ja sanoin, että "Mahtaako sieltä vielä olla jokunen tulossa?!" Niin siis Jaska Jokunen (tai Jasmin, jos olis tyttö;-D). Tellu ja Eppu saivat nimekseen nämä aiemmin syntyneet..

Ja sitten syntyi Jaska (se Jokunen). Lähes identtinen kuin puolitoistatuntia aiemmin syntynyt Eppu-veljensä. Vain hieman huomaamattomampi valkea laikku kaulassaan. Hurmaavat tummat kiharat Jaskalla on niskassaan, joten kenties hieman pidempikarvainen tulee kuin Epusta. Jaska oli syntyissään isoin kolmikosta, mutta pitää suurinta meteliä heti, kun nostetaan emon viereltä hetkeksi sylittelyyn:-)

Tämä kissakolmikko etsii kotia kesäkuussa, kun hieman kasvavat ja oppivat ruokailemaan muuta kuin rintamaitoa:-) Lähikuntiin toimitankin mielellään (Merijärvellä, Oulusta reilu 100km etelään asutaan), joten huhumylly pyörimään, että suloisia, paijattuja kissuleita on hyvää kotia vailla!

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kastepäivänä..My card for this weeks challenge- make your own embellishments I made those paper flowers:-) I think it's quite obvious. Image is colored with promarkers of course!


I also join Mo's Digital Challenge #78, start of something new. Lovely image is from Mo's Digital Pencil Shop

Kortti samoista materiaaleista by ArjaRaisalle kiitos kauniista materiaaleista:-) Tällaisen lilaan vivahtavan kortin tein niistä. Sisäsivunkin koristelin, joten osallistun tämän viikon P*skikseen. Muiden rinkiläisten kortit löydät heidän blogeistaan: Arja, Raisa ja An.

Kortti samoista materiaaleista by Maria H.


Tällaisen kortin tein Maiskun lähettämistä kivoista materiaaleista. Olikin hauska kokeilla tällaista vinoa telinekorttia:-) Muiden rinkiläisten kortit löydät heidän blogeistaan: Maisku, Miia ja Ritva.

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Passion for Promarkers, Challenge 94

Here is my card for Mayas "yellow and pink" challenge. And yes, that paper is yellow, I don't know why it looks almost green in this photo..

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Lili of the Valley Challenge #91


Here is my card for the Lili of the Valley Challenge #91, peach and green

Koukussa kortteihin, haaste 27Carola on meille antanut tämänkertaisen Koukussa Kortteihin haasteaiheen, "käytä kortissasi pitsiä tai kakkupaperia". Aihe on mulle tosi mieluinen ja tässä siihen tekemäni kortit. Alemman olen tehnyt aikaa sitten (kuvattu hämärässä ja siksi huonon värinen kuva) ja ylemmän ihan muuan päivä sitten:-)

Vähän gootimpi kori;-D

Tähän en halunnut mitään söpöistä leimakuvaa väritellä vaan leimasin tuollaisen heavyn pääkallon, leikkelin irti ja kiinnitin kohotarroilla. (En valitettavasti muista tuon leimasinsetin valmistajaa, kun olen hukannut sen paketin.. ) Käyttötarkoitus on vielä hämärän peitossa, mutta jospa aika tarvaran kaupittaa:-)

Korteille laatikko:-)


Kenkälaatikosta tuunasin korteille tällaisen boxin, ku ei ne meinaa mihinkään mahtua.. Nyt kelpaa läheteä myymään kortteja, kun tuota on helppo kuljettaa mukana:-)

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Craftican DT-kortti huhtikuullePiti päästä kokeilemaan tällaista hauskaa trifold korttiaTässä toinen linkki, jossa mitat on senttimetreinä, mutta kortti on hieman eri kokoinen.

Tähän vauvakorttiin käytin taustapaperina magnolian paperia, leimakuva myös magnolian. Nauhoja löytyy tästä osiosta, kukkaset ja lehdet on leikkureilla leikattu. Kuva sekä sen takana oleva kartonki on stanssattu spellbindersin stansseilla cuttlebug-laitteella. Taustapaperit on kiinnitetty kaksipuolisella teipillä ja kuva ja teksti tarratyynyillä, jotta jäävät koholle. Taustapaperin reunat töpöttelin taas distress musteilla. Helmikoristeet löytyy tästä osiosta.

Mukavaa viikonloppua kaikille, lähden askartelemaan:-)

Osallistunpa tällä seuraavaan haasteeseen:
Kaboodle Doodles Challenge #61, Let's get girly

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Toinen kori, olen koukussa koreihin;-)


Tykästyin korin tekemiseen niin, että piti toinenkin sitten väkertää:-) Linkki tämän tekemiseen löytyy ensimmäisen korin postauksesta. Kuva väritelty ProMarkereilla. Suunnitelmissa on tehdä sellainen poikamaisempi kori kans jossain välissä, pääkalloja yms.. Kyllä ne pojatkin pääsiäskorin tarvii, vaikkei yhtä hempeää:-) Eipä täällä flunssassa ja autotonna pystyis mitään tekemään, ellei olis tuollaisia ystäviä, ku Arja, joka toi mulle lisää kartonkia mistä näpertää, kiitos:-)

Osallistun tällä seuraaviin haasteisiin:

StampArtic April Challenge "An EASTER CARD in TWO COLORS of which one has to be YELLOW and the other is of your own choice." I used yellow and brown.

I love promarkers challenge #60 "Easter"

Kortti samoista materiaaleista by Arja

 Arjalle kiitos kauniista materiaaleista:-) Tällaisen kortin niistä sain aikaan. Muiden mukanaolevien kortit löytyy täältä: Arja, AN ja Raisa.

torstai 7. huhtikuuta 2011

Kortti samoista materiaaleista by Maria H.


Tässäpä ensimmäinen meidän korttiringin kortti ja alempana kuvaa materiaaleista, jotka postitin osallistujille:
Muiden kortit näet heidän blogeistaan, kun ehtivät päivitellä: Ritva, Maisku ja Miia.

Craftican DT-työ huhtikuulleTällaisen pääsiäsnamuille tarkoitetun korin tein. Ohje koriin löytyy Stempeleinmaleinsin sivulta. Paperi on magnolian valikoimaa, perhosreunus on leikattu Martha Stewartin boordileikkurilla, erilaisia leikkureita löydät tästä osiosta, leimasin on Magnolian uutta sarjaa. Haaraniitit, puolihelmet, napit ja kukat löytyy koristeosiosta. Papereiden reunoihin töpöttelin distress inkin violettia mustetta musteenlevittimellä. Siihen on saatavana myös vaihtotyynyjä.

Osallistun tällä korilla seuraaviin haasteisiin:

P*skarteluhaaste #85

Magnolia Down Under Challenge # 90


My card for this "heavy metal" challenge.

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...