lauantai 1. elokuuta 2009

Haaste 68

Tämänviikon haasteluonnoksen JCC:lle oli taiteillut Terhi, kiitos siitä! Tässäpä korttini:Kiitos vielä teille ystäville, jotka olette mulle tunnustuksia laittaneet (yritän ehtiä jossain välissä ne päivittää tännekin!) vaikkei blogini elä näin kesällä juuri ollenkaan. Nautin niin kovasti neulomisesta ja virkkauksesta tällä hetkellä, että muu näpertely on jäänyt vähemmälle. Jotain on syntynyt, mutta menevät ystävälle häälahjaksi niin sellaista ei sovi vielä täällä esitellä, hih..
Ja mulla, kun työ on sellaista, että jos lapset on lomalla niin mä olen pitkät päivät töissä. Jospa päivityksiä alkais tulla taas ahkerammin, ku muksut menee kouluun ja mulla työpäivät lyhenee:-) Nautinnollisia, aurinkoisia kesäpäiviä vielä kaikille:-D

4 kommenttia:

TARJA L kirjoitti...

Kaunis kortti ja kokonaisuus.Ihanat värit!

Maaret kirjoitti...

Jippii, tänne on tullut postaus:)
Olen jo ehtinyt ihan ihmetellä, missä oikein luuraat, kun ei kortteja tule :):) No, hyvää kannatti kuitenkin odottaa, siis kiva kokonaisuus!

Armiida kirjoitti...

Ihana tuo leimakuva ja niin kaunis kokonaisuus. Erittäin kiva tuo virkattu kukka nappi sisuksella. Pohjan väri mieleeni. Pidän siis koko kortistasi.

Viipula kirjoitti...

Loma askartelusta ruokkii luovuutta!
Ihana tämä Motivet-kortti.
Onko tuo ihana kukka omaa käsialaa?

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...