keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Hups heikkaa..

Aika rientää niin nopsaan joulukortteja, -lahjoja ja -koristeluja tehdessä, että ei blogini päivity lainkaan. Ja anteeksi rakkaat blogiystävät, kun en ole käynyt kommentoimassakaan! Eilen pukkas sitten kauan pelätty flunssa päälle ja nyt en jaksa, ku nukkua ja löhötä tässä koneella.
Mun mielenkiinto on kohdistunut viime aikoina kynttilöiden valmistukseen ja nyt odottelen saippuanvalmistustarvikkeita saapuvaksi, että pääsen vielä pukinkonttiin tekemään lahjoja niistäkin. Ihan vinkkinä heitän, että Lahtisen Vahavalimo on puoti, josta olen ison osan tarvikkeista tilannut. Nopea toimitus ja sähköpostilla voi kysellä, jos on kysyttävää, hyvää palvelua, suosittelen! Laittelen jossain välissä kuvia kynttilöistäkin..


Siniltä sain tällaisen ihanan jouluisen tunnustuksen, kiitos paljon:-)

Ja Hannele heitti tällaisella haasteella:

Kerro seitsemän tavallista ruokaa mitä teillä syödään:

Riisi ja kanakastike, perunakeittoa (seassa kalaa, hirvenlihaa, jauhelihaa tai makkaraa), spagetti ja jauhelihakastike, riisiä ja tonnikalaa tai uunikalaa, lasagnea, ranskiksia ja kalapuikkoja, perunamuusia itsetehtyjen lihapullien tai -pihvien kera. (Kai on paljon muitakin, mutta nämä on vakiot:-))

Ei kommentteja:

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...