sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Craftican DT-kortteja, kolme kerrallaan:-)

Tällainen veikeä robotti-kortti syntyi, kun leikkasin muutaman suloisen robon paperista, laitoin kohotarroilla maisemaan, jossa käytin magnolian pilvitaustaa ja tämän lehtiön papereita. Myös kukan paperit on samasta lehtiöstä. Kukat leikattu retrokukkaleikkureilla. Vielä hieman lähikuvaa:
Sitten äitienpäiväkortin tein Helz Cuppleditch-sarjan nalleleimasimella. Paperit on samasta lehtiöstä, kuin robottikortissa. Siinä on siis kaksipuoleisia papereita, joissa kaikissa toinen puoli hienoja pilkullisia. Napit löytyy tästä ja timangit on kiekurasetistä leikattu. Stickles-kimalleliimaa laitoin kukkiin, mutta näkyneekö kuvassa..
High hopesin merirosvopoju pääsi sitten tähän onnittelukorttiin, paperit on edelleen samasta lehtiöstä (siis ihastuin lehtiöön, joko kerroin;-D), kiekurat leimattu Darkroom doorin leimasetistä löytyvällä nurkkakiemuralla.
Vielä kuvaa kortin sisäpuolelta:

4 kommenttia:

Ritva P kirjoitti...

No näitä ei osaa kuin ihastella :). Toivottavasti torstain nähdään odotan jo innolla . Mukavaaa alkavaa viikkoa!

Tonje kirjoitti...

So many great cards you have made! Really nice!

annukka kirjoitti...

Voi kun ihania!! Toi robotti-kortti on niin mahtava!! =) Mä muistin vasta nyt antaa Nooalle sen robo-rasian, ja tykkäsi kovasti..
Niin ja kiitos synttärilahjasta, eläimet on paraatipaikalla hyllyn päällä - yhdessä uusien saman sarjan lohikäärmeiden kanssa (niitä sai vahingossa tuplasti ;))

Johanna kirjoitti...

Onpas vekkulit robo-kortit ja tuo merirosvokin on symppis! :)

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...