sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Sukkasadon korjuu päättyy..

Junasukat, ohjeessa sanotaan vauvan junasukat, mutta mä tein sen mukaan nallelangalla, puikoilla nro 2,5 ja koko on sopiva 5 vuotiaalle. Tykkäsin, että valmistuvat nopsaan ja ovat hienot livenä. Jos vauvakokoa tekisin niin vähentäisin silmukoita ja kierroksia..

Omaan jalkaani tekaisin lyhytvartiset sukat 7veikka-langasta, puikoilla nro 3,5.

Nämä pääsevät pukinkonttiin kummipojalleni, koko n. 37, lanka kaksinkertainen nallelanka ja varressa raitana v.harmaa lanka (merkki mikälie?), puikot 3,5.

Ruskavartiset sukat haluaisivat päästä hyväntekeväisyyteen, lämmittämään jonkun lapsen jalkoja, koko n. 28-30. Nyt vaan en vielä tiedä mihin ja tosi mielellään otan ehdotuksia vastaan!!

Tänään sain tuon viimeisen parin valmiiksi tämän vuoden sukkasatoon, itse täyttelin sadon perunalaaria. Saldokseni kertyi 12 paria ja olen ihan tyytyväinen! Kiitos paljon emo-Kaisalle ja kaikille mukana olleille. Yhdessä on kiva neuloa ja onneksi huomenna alkaa lapaskuu! Lanka odottaa korissa valmiina hypäämään puikoille:-D

Ei kommentteja:

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...