perjantai 24. joulukuuta 2010

Possumaisen Hyvää Joulua!

Tässä kuvassa on paljon meidän jouluun kuuluvaa esillä. Tärkeä jouluntuoja on mielestäni hyasintti, rakastan sen tuoksua. Niitä onkin mulla monessa huoneessa, valkoinen on väreistä se lemppari, mutta tykkään muistakin. Taulussa näkyvät lapset kuusen ympärillä kuvastaa sitä tärkeintä joulussani, kun saan viettää joulun omien rakkaimpieni kanssa! Musiikki, joululaulut, kuuluvat myös tärkeänä osana juhlaan. Porsas, se on monessakin muodossa tärkeä juttu: tänä vuonna olen ommellut porsaita koristeeksi, piparit tein possumuotilla, aamuyöstä päästiin maistelemaan kinkkua (pssua sekin) ja tuon risuporsaan sain viimejouluna lahjaksi anopilta, nyt se on uusiokäytössä. Kuvan myötä toivotan kaikille täällä piipahtaville oikein hyvää, rauhallista ja sydämellistä joulua!

7 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Hyvää joulua sinulle ja perheellesi Maria.

Riina kirjoitti...

Hyvää ja Rauhallista Joulua Sinulle!

JaanaElina kirjoitti...

Leppoisaa ja tunnelmallista Joulua

Marika kirjoitti...

Hauskaa joulua!

Hannele kirjoitti...

Valkoista hyasinttia haeskelin minäkin mutta en neljästä kaupasta sitä löytänyt. Ostin sitten tulppaaneja :) Samat asiat löytyy myös meidän joulusta, täällä joululaulut soi edelleen!

Viipula kirjoitti...

Hyvää ja onnellista sekä idearikasta uutta vuotta 2011!

Armiida kirjoitti...

Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...