keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kissanpentuja:-)

 Toissapäivänä meidän Miksu-kissa synnytti kolme suloista pentua:-) Ylimmässä kuvassa on Tellu-neiti ensimmäisen kerran ruokailemassa. Tellusta saattaa tulla pitkäkarvainen kaunotar, kuten äitinsä. Toiset eivät vielä tässä vaihessa olleet syntyneet ja äitikissa huilaa..

 Toisena syntyi suloinen musta poika, Eppu. Ihan pieni papinkaulus on tällä tummalla tulokkaalla.

Tässä Eppu antaa äidilleen halin ja äiti lepäilee taas hetken ennen viimeisen kissulin syntymää. Pennut saavat tässä vaiheessa nimet ihan vahingoissa, kun koittelin emon masua ja sanoin, että "Mahtaako sieltä vielä olla jokunen tulossa?!" Niin siis Jaska Jokunen (tai Jasmin, jos olis tyttö;-D). Tellu ja Eppu saivat nimekseen nämä aiemmin syntyneet..

Ja sitten syntyi Jaska (se Jokunen). Lähes identtinen kuin puolitoistatuntia aiemmin syntynyt Eppu-veljensä. Vain hieman huomaamattomampi valkea laikku kaulassaan. Hurmaavat tummat kiharat Jaskalla on niskassaan, joten kenties hieman pidempikarvainen tulee kuin Epusta. Jaska oli syntyissään isoin kolmikosta, mutta pitää suurinta meteliä heti, kun nostetaan emon viereltä hetkeksi sylittelyyn:-)

Tämä kissakolmikko etsii kotia kesäkuussa, kun hieman kasvavat ja oppivat ruokailemaan muuta kuin rintamaitoa:-) Lähikuntiin toimitankin mielellään (Merijärvellä, Oulusta reilu 100km etelään asutaan), joten huhumylly pyörimään, että suloisia, paijattuja kissuleita on hyvää kotia vailla!

10 kommenttia:

Jehkotar kirjoitti...

Oi kun ihania! Meidän olisi tarkoitus ottaa kissa, mutta se ei ole vielä ihan ajankohtaista - joten joudun tämän tarjouksene ohittamaan! Jos olisi ollut jaankohtaista, niin olisin voinut vaikka hakea... mutta suloisii!!!

Pitsihame kirjoitti...

Onnittelut perheenlisäyksestä!

Huippuhienoja pentuja. Voi kuinka ne ovatkaan avuttomia ja täysin äitinsä hoivassa olevia monta viikkoa!
Kissapetikin on niin vauvamainen, kuten kuuluukin !
Hurmaantuisin täysin, jos näkisin livenä nämä pikkuiset... onneksi välimatkaa on paljon...
Teillähän oli viime keväänäkin kissavauvoja, toisen kissan pesueesta :)

Ansku kirjoitti...

Voi onneksi olkoon ihanista kisuleista!Todella suloisia ovat!Ja emokin niin kaunis.Varmasti löytyy ottajat näin ihanille palleroisille.
Meille syntyi lauantaina 4 koiranpentua,että maitobaarilaisia löytyy meiltäkin:)

Purnauskis kirjoitti...

Oijoi! Onnittelut! Miä jo kysyin mieheltä, että otettaisko, mutta selkeästi aiheeseen lämmittelyä pitää vielä tehdä...

Tuleeko niistä pitkäkarvaisia kaikista? Onko joku rotu kyseessä?

Arja kirjoitti...

Inahia. Harmitus että meillä oli jo toisaalle varaus. =(

Sude kirjoitti...

No teillä on mukavat ajat tiedossa, kun saatte seurata kissanpentujen leikkiä ja kehitystä. Siinä jää telkkari toiseksi. Meilläkin on viisi kissaa, kaikki meillä syntyneitä, joten tiedän kyllä miten sydämen valloittavia ne voi olla. Se on surun päivä sitten, kun joutuu pentuja pois antamaan :)
Iloista miukunaa ja töpsyttelyä pääsiäiseenne.

Ritva P kirjoitti...

Voi ei kun söpöjä. Ja taitaa olla kaksi kuin meidän Manu. Ei taida uskaltaa tulla katsomaan :)

Ritva P kirjoitti...

Hei! Kyllähän sitä saa leimata ja mielelläni tulisin porukkaan mukaan jos aika vain on passeli. Olisi kiva kokoontua porukalla pitkästä aikaa. Kissoja täytyy kyllä käydä katsomassa kans jossain välissä :DD vaikka ihastuksen uhalla ;)

Anonyymi kirjoitti...

ihania pentuja Miksu tehnyt :) tullaan kyllä katsomaan jahka kasvavat :) mä ainakin laitan puskaa päälle,onhan ne nyt meijän kattien jälkeläisiä :)

Ihanaa ja rauhaisaa pääsiäisen aikaa, täällä on masuasukki päättänyt kellahtaa sellaseen asentoon että viimeviikolla sopivat paidat on jo ihan liian pieniä ;) heh!

terveisiä kaikille <3

t:heta ja kumppanit :)

Anonyymi kirjoitti...

Jaska kiinnostaisi kovasti meitä :) Pääsisi kahden muu kisun kaveriksi:)
Missäpäin nämä söpöliinit on?

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...