maanantai 4. heinäkuuta 2011

Craftican DT-kortti heinäkuulle..


Tämän päivityksen piti ilmestyä koneelle jo kesäkuussa, mutta toisin kävi. Ihmeellinen tekniikka teki tepposet ja päivitys tuleekin vasta nyt.. Taustapaperi on Magnolian valikoimaa, risti tehty kuvioleikkurilla, samoin lehdet ja koristekukkaset. Helmiä löytyy koristeista. Kuvan, taustapaperin ja tekstin reunukset olen töpötellyt distress ink -musteella.. Olettehan huomanneet, että erilaisia korttipohjia on tullut Crafticaan lisää ja askarteluale on voimassa 25.7. asti ja uusimpiin tuotteisiin pääset tutustumaan tästä!

6 kommenttia:

annukka kirjoitti...

Kaunis kortti!!

Täällä vielä pallona vyörytään eteenpäin, tosin tuskin enää kauaa. Ainakaan ei tekisi mieli enää viikkotolkulla odotella =) Terveiset lapsille!

Minna kirjoitti...

Ompa kaunis!

Mira / Laihduta Terveellisesti kirjoitti...

Kylläpä on upea kortti!!

Viipula kirjoitti...

Voi, todella ihana paperi-leima yhdistelmä! Kaunsi kortti!

Laura kirjoitti...

Todella upea, tykkään kovasti erityisesti väreistä!

TaijuS kirjoitti...

Onpa kaunis kortti!

Olen blogissasi vieraillut kyllä harva se päivä, mutta aikoihin ei ole onnistunut kommentointi, kun kone tai linjat on pitkään temppuillut.

Nyt vasta pääsin omaankin blogiin kirjoittamaan pitkästä aikaa. Olen kyllä voinut kirjoittaa, mutta julkaisu ei ole jostain syystä onnistunut. Nyt vaihdoin Explorerin Google Chromeksi, niin johan julkaisukin onnistui :)

Kortteja on tullut värkkäiltyä kymmeniä ja kymmeniä kesän aikana, mutta ei ole ollut kameraa, millä kuvata. Tähän tulee onneksi korjaus heti, kun saan kameran, ehkä jo ensi viikolla. Aloitan heti korttien kuvauksen ja blogiini laittamisen, joten tervetuloa vastavierailulle!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...