maanantai 2. helmikuuta 2009

Keväänvihreää..

Minkäs sitä itselleen mahtaa, mutta halusin välttämättä illalla tehdä keväänvihreän kortin, johon tupsahti ripaus turkoosia.. Tällainen siitä sitten tuli:

Leimat korteiksi nro 23. Leimasin on Sarah Key-sarjaa ja tykkään, että kuva on söpönen:-) Kukkiin käytin hauskoja huopakukkasia, joita olen jemmannut laatikossa. Kuva väritelty vesiväreillä. Juu, Anelma, kyllä mulla on hempeilykausi menossa lähes aina;-D

9 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kaunista, kaunista; En oikein tiedä miten tätä kommentoisin, kun on tosiaankin niin upea kortti, kaikki elementit juuri niinkuin täydellisessä kortissa pitääkin olla! TYKKÄÄN!

Nikita kirjoitti...

Oih, suloisen keväinen kortti. Upea kerrassaan. Kiva yhteensattuma, kun juuri hetkeä aiemmin päätin, että kotona sisustuksessa vihreä tulee olemaan tämän kevään väri ja kun tulin koneelle niin ensimmäinen kortti mitä katsoin oli vihreä :)

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Niin suloisen kaunis kortti ja nää värit ihanat! Mie täällä koitan saada itseni tekemään omilla leimasimilla kortteja vielä, mut noi leimavaihdon kuvat kummittelee tuolla =)

Ritva P kirjoitti...

Voi mitkä ihanat värit. Kaunista olet tehnyt. Hmm harmi kun ei ehtinyt oikein katsella kauniita korttejasi kun oli niin kiire .

maiju kirjoitti...

Voi kun on kaunis. Niin ihanat värit ja tulee kyllä vähän kevät jo mieleen :)

Eevu kirjoitti...

Tässä kortissa on aivan mahtavat värit. Ja tästä todellakin tulee jo ihan kevät mieleen. Olisipa jo kevät...:)

Satu K kirjoitti...

Todella kaunis, keväinen kortti! Värit sopivat upeasti yhteen ja tykkään tuosta kukka-jutusta tuossa vasemmalla. Oletko tehnyt nuo alla näkyvät lehdet lävistäjällä?

Susanne kirjoitti...

Vau, upea kortti!! Ihanan pirteä kortti =)

sade kirjoitti...

Voi miten kaunis kortti! <3

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...