tiistai 17. helmikuuta 2009

Tytöille ja pojalle..

Tänään sain postissa kivoja leimakuvia Merjalta, kiitos vielä:-) Pari kuvaa sain väriteltyä sekä näperrettyä kortiksi asti. Tästä yksinkertaisesta sain sellaisen, ku halusinkin:

Merenneidon hiuksissa olevissa palloissa on koholakkaa, joten näyttävät vähän pieniltä kuplilta:-) Isommat kuplat on robins's nest-palleroita. Hiuksiin ja pukuun sivelin twinkling H2O:ta, niin sain niihin vähän kimallusta.


Tähän seuraavaan onnistuin sotkemaan värittelyn jälkeen niin tumman taustan, että en tykännyt lopputuloksesta. Mutta tällainen kortti siitä nyt kuitenkin tuli:

Eilen villiinnyin tekemään korttia 9v-tytölle, kun naapurin tyttö täyttää lähipäivinä sen verran. Mutta hoksasinkin tänään, että toki Helmi laittaa kaverilleen itse tehdyn kortin, kun hänellä on muutama varastossa:-) Jääköön tämä odottamaan, että joku tällaista tarvitsee:


Tämän kortin leimakuvan olen leimannut Ritvan leimasimella, kiitos lainasta:-)

7 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Huippuihania kortteja kaikki kolme:) Kaikissa leimakuvan väritykset loisteliaita ja muutenkin kauniita yksityiskohtia jokaisessa!

AN kirjoitti...

Kyllä minäkin eniten tykkään tuosta ylimmästä,nuo pallukat tekee siitä niin raikkaan! Ihana!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

minä tykkäsin tosi kovasti tosta kalastaja pojasta minusta se on ihana mut onhan noi kaikki kortit mut toi kalstaja vaan kolahti minuun!

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Ollaanpa siellä taas tuotteliaita =) Tykkään kaikista hurjasti, mutta tuo merenneito on kyllä ihanin silti!

Ritva P kirjoitti...

Kaunista pukkaa näköjään sinulta jatkuvalla syötöllä ;o). Hienon kortin olet auringonkukka tytöstäkin tehnyt. Itsellä on vasta kukka väritettynä.

annukka kirjoitti...

Ja kun musta taas tuo tumma tausta poika-kortissa on tosi kaunis! =) Että älä yhtään hauku korttejasi, kun ne kuitenkin on ihania!

Myös "tyttökortit" ovat suloisia!

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Ai et oo saanu vieläkään?! :O Mulle tuli ma illalla s.postia että tilaus on postitettu ja ti oli laatikossa. Vähän pettynyt ehkä oon kyllä tuohon settiin, liian suuret odotukset :D
Pistä sieki rinki pystyyn niin mielellään osallistuisin siihenkin!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...