perjantai 10. huhtikuuta 2009

Onnea uuteen kotiin..

-korttia tilattiin ja mulla oli vain yksi varastossa niin ajattelin tehdä siihen vähän vaihtoehtoja. Toisen nopsemman tilda-kuvalla ja toisen vesiväreillä väritetyn version ja tässähän ne:Tästä tuli niin kirpeä ja retro, että toisen tein vähän rauhallisemmilla väreillä.. Tai no, keltainen ja oranssi on sitten hieman piristämässä kuvaa:-)Muoks! Tein sittenkin vielä toisenkin tilda-kortin. Jääpä muutama kortti varastoonkin..

6 kommenttia:

AN kirjoitti...

Oi ,ihana tuo kissa!! huvää Pääsiäistä sinulle ja perheellesi!

Pirkkis kirjoitti...

Ihania kortteja!!!
Hyvää pääsiäistä sinulle!

Merja kirjoitti...

Ihqja kortteja! Kauniin pirteissä väreissä!

Hyvää pääsiäistä myös sinulle!!

Maaret kirjoitti...

Rivissä kolme ihanaa korttia, kaksi alimmaista mun suosikkeja:) Kissakortti todella rauhallinen taustavärien vuoksi, mutta silti jotenkin niin virkeä ja raikaskin:) Leimakuva aivan loistava ja sen väritys, JES! Ihana kortti siis! Alimmainen kortti miellyttää myöskin kovasti; Kaunis taustapaperi, etuosan vihreä kaistale sopii loistavasti kokonaisuuteen ja oikealla yläkulmassa kukka/lehtirypäs kerrassaan fantastisen kaunis! Ei ylimmäinen korttikaan huono ole, ei missään tapauksessa, mutta värit eivät ehkä ole niin "mua"

Ritva p kirjoitti...

Vai laitoit sitten tehtaan pystyyn. Kauniita kaikki kolme.

Tintti kirjoitti...

Ihanan pirteitä kortteja, kauniita kaikki!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...