keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Rippikortti nro2

Äsken tekaisin hyvin (vai liiankin) yksinkertaisen rippikortin, joka vois sopia vaikka pojallekin.
Risti leikattu taas lävistimellä, mutta tällä kertaa suht paksusta kullanvärisestä kartongista. Tykkään kyllä tuosta, kun on niin sopivan kokoinen risti:-)

2 kommenttia:

Ritva p kirjoitti...

Upeat kortit molemmat rippitiitisille.

annukka kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt kyllä aikamoisen läjän taas edellisen kurkkaukseni jälkeen =) Tosin mä olen kyllä kieltänyt itseäni ihan tietoisesti selaamasta muidenkaan blogeja vähään aikaan, kun kaikki hereilläoloaika pitäisi käyttää hyväksi.. Joten askartelumaratooni tulee tarpeeseen =) Oletko Marin kanssa puhunut, se suunnitteli että oltais kolmisin karattu miehiltä ja lapsilta askarteluhommiin?

Jos antti saa lomaa (se taas tänään puhui että on paljon töitä eikä ole varmaa) niin tullaan varmaankin la aikoihin sinnepäin, siis lankalauantaina =) Ja ollaan sitten seuraavan viikon loppupuolelle, ehkä torstaihin saakka, molemmilla suunnilla mökillä yksi yö. Jos taas lomaa ei tipu, niin voi olla että yritetään ajella suoraan teillepäin pariksi päiväksi perjantaina, ja maanantaina antti veisi meidät mökille ja tulisi itse töihin. Saa nähdä, tämä on tällaista arpomista siihen saakka että päästään autoon istumaan =) Mutta kyllä me yritetään kovasti olla tulossa!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...