tiistai 23. kesäkuuta 2009

Jee:-)

Osasin tehdä virkkaamalla laukun. Tästä olen haaveillut kauan ja vaikka se saattaa kokeneemman virkkaajan silmin olla melkoinen yritelmä niin olen itse suht tyytyväinen lopputulokseen:-D Värit on siis sininen ja beige. Kuvasin ulkona, mutta värit ei ole ehkä ihan oikeat kuvassa. (Laukun nurkat ovat molemmat aika lailla samanlaiset eikä eriparia, kuten kuvassa..) Luulin, että tuollaisen kassin tekemiseen menee ikä ja terveys, mutta ei näköjään. Aloitin lauantaina ja nyt sain jo valmiiksi kassin. Tai siis aion vielä ommella kankaasta tuohon vuoren, johon tulee tasku, mutta virkkausosio on valmis. Niin, enkä varmasti mitenkään nopea virkkaaja ole vielä..

Lankana kaksinkertainen Novitan Kotiväki ja koukku 4mm:n. Kooltaan tuo on 35*25cm. Tekis mieli aloittaa heti uutta, eriväristä ja vähän erimallista laukkua.. Kortteilukin alkaa taas pyöriä mielessä, pikkasen tauon jälkeen:-)

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mun mielestä tuo kassi on tosi kivan näköinen!

Taava kirjoitti...

Mä jo hetken mietin, että tulinko pitkästä aikaa oikeaan blogiin... kun ei kortin korttia meinaa tulla vastaan ,-D Hienoja tuotoksia nämäkin kyllä.

Maissi kirjoitti...

Voi miten ihana kassi :)

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Hyvä Mariaaa, hienolta näyttää =) Piti tulla pitkästä aikaa kurkkimaan ja täällähän on kortit vaihtuneet virkkauksiin. :)

Ihanaa kesän jatkoa teidän perheelle!

Maaret kirjoitti...

Waude, makee kassi ja hyvästä langastakin olet sen virkannut:)

kati kirjoitti...

todella kaunis tuli! :D

Ritva P kirjoitti...

Jee hyvinkin. Hieno laukku !

Viipula kirjoitti...

Ihana laukku! Kyllä minäkin monenmoista olen käsilläni kokeillut, mutta kutominen ja virkkaaminen ei minulta onnistu, ei sitten millään. Liekö sitten liian kärsivällisyyttä vaativaa hommaa mulle=O)

annukka kirjoitti...

ihana kassi! Hyvä että olet päässyt sinuiksi virkkaamisen kanssa =)

Kommentoin nyt samaan kaiken mitä muistan, koska antin kännykän kautta uuden sivun lataaminen on hankalaa..

Upeita kortteja olet taas tehnyt! Ja ihania neulomuksia. Erityisesti ihastelen tiskirättejä, mahtava idea! Täytyy tulla sitten livenä ihastelemaan että miten ne toimivat ;)

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...