sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Kortti pojalle..

Näitä eilen väirittelin ja etsin sopivia värejä tusseistani (copicit ja promarkerit). Aika tyytyväinen olen lopputulokseen, vaikka kyllä vaan vesiväreillä saan eläväisemmän lopputuloksen. Noh, harjoittelut jatkuu..Hyvin yksinkertainen kortti pojalle. Tuohon ympyrään piirtelin vähän viivoja, jotta sain sen näyttämään (toivottavasti) pesäpallolta. Hauska tuo Dexter-leimasin muuten, kun siinä on mukanakin sellainen pieni pesäpalloleimasin, jolla saa vaikka reunuksia näihin kortteihin. Sitäkin pitää koittaa. Sain Arjalta luvan leimailla tällä, kun hain sen hänelle eilen Heinikasta. Meille muutti tämän poikaleimasimen ystävätär Doraline, jolla on sydänilmapallo. Siitä korttia jossain vaiheessa.

Olikin kiva eilen Heinikassa tavata Amppaa, Maijua, Heiniä ja Tarja L. kin oven suussa tuli pikaisesti taas tavattua:-D Mulla oli neidit (4v ja 8v) mukana niin kauheesti ei ehtinyt kenenkään kanssa kuulumisia vaihtaa.. Niin ja pari nälkäistä miestä odotti meitä autossa..

6 kommenttia:

amppa kirjoitti...

oli mukavata nähdä taas, ja tullaanpa näkemään mahd. suht. piakkoinkin taas :)
.. se jäi antamatta sulle se kuori. mutta onneksi posti kulkee!

maiju kirjoitti...

Oli kiva taas tavata. Sun tytöt oli kyllä niin ihania.

TARJA L kirjoitti...

Oli tosi kiva tavata, harmi vaan että jäi niin lyhyeksi.
Toivottavasti nähdään pian uudestaan:)

AN kirjoitti...

Kiva poikaorava!!
minustakin kyllä vesiväreillä tulee elävämpää jälkeä!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihastuttava orava kortti! kiva idea toi pallo johon olet laittanu numeron!

annukka kirjoitti...

Ihanan reipas kortti =) Tuo pallo kruunaa koko homman!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...