torstai 3. syyskuuta 2009

Craftican DT-taulu


Juu, nyt oli Anne laittanut meille dt:läisille vähän erilaisen paketin. Ei tehtykään korttia tällä kertaa vaan huoneentaulu! Aivan mahtava oli lähteä sellaista suunnittelemaan ja harkinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että en lähde maaleja sotkemaan tähän ollenkaan vaan ihan korttityylisesti paperiaskartelulla tämän teen. Löysin ihanan, sopivan runon ystävyydestä ja tulostin sen sekä laitoin kontaktimuovia päälle, jotta säilyy hyvänä. Kukat, taustapaperit (magnolian blue sky) ja ihanat timanttikoristukset tietysti Craftican valikoimaa, jotka saatiin paketissa. Lisänä käytin kaunista sarah kayn 3d-kuvaa, joita tulossa crafticaankin käsittääkseni lähiaikoina. Reunoja lisäksi sipaistu vähän tätä Distress Inkiä sormituputtimen avulla.


Magnolian uusia skräppipapereita 12"*12" sekä Magnolian kesäleimasimet löytyy täältä. Ja valtavasti uusia High Hopesin leimasimia saapunut myös ja ne löytyy tästä. Ja toisten dt:läisten upeat taulut löydät täältä!

4 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Todella kaunis taulu :)

sari kirjoitti...

voi kun on suloinen canvas taulu!!

Ritva kirjoitti...

Onpa ihastuttava! ja runo mitä parhain!

Taava kirjoitti...

Kaunis taulu, eikä muutkaan Dt:t huonompia olleet.

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...