torstai 3. syyskuuta 2009

Kortti ja varoitus!

Tässäpä vielä yks aiemmin tekemäni kortti. Kuva väritelty promarkereilla ja taustaan sipaistu vähän chalks-väriä, lehdet stanssattu uusilla sizzigsin lehtistansseilla, kukkaset on kotoisin Papirloftetista. Ihania nämä uudet magnolialeimasimet (pari aiempaa magnoliakorttia myös tehty uusilla kuvilla). Pitänee hankkia joku itsellekin, kun tulevat myyntiin..

Eilinen menikin sitten lääkärissä (ja ajellessa lähikaupunkiin kuvauksissa ja verikokeissa). Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin.. Kokeissa ei paljastunut mitään järkyttävää ja tämä pitkittynyt päänsärky johtuu kipeytyneistä niskoista! Siis onhan mulla näitä vaivoja välillä ollut, mutta luulin, että ei voi nyt olla siitä kyse. Mun hartiat ja yläselkä sekä niska nyt on olleet jo niin pitkään kipeinä, että pää alkoi reagoida.. Elikkäs hierojalle suuntaan tänään ja yritän tehdä vähän kerrallaan näperryksiä, paremmassa asennossa ja lepuuttaa itseäni välillä:-) Siis rakkaat kanssa-askartelijat, tässä varoitus: älkää askarrelko itseänne kipeeksi! Ihanaa syksyistä loppuviikkoa kaikille:-)

9 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Oi onpas ihana tämä leimasin. En olekaan mielestäni vielä nähnyt tätä muualla korttina saakka =) Ihanat värit olet kanssa valinnut! Hieno homma ettei vakavampaa todettu ja toivottavasti hierojalla käynnit auttavat pian.

amppa kirjoitti...

taas ihana kortti!! en ala ;) itse en taas saa mitään tehdyksi.

Pitsihame kirjoitti...

Suloinen kortti, kaiken kaikkiaan ihastuttava.
Teen toimistotöitä ja iltaisin askartelen. Monta pikkujumppaa päivisin ja välillä muuta reipasta liikuntaa, joka kohdistuu hartioihin. En muuten pärjäisi lainkaan. Olen minäkin kerran nuorempana saanut itteni kamalaan kuntoon...tiedän mitä tuo on! Hyvä hieronta pari kertaa viikossa auttoi siitä pälkähästä. Lihaksia rentouttavat voiteetkin auttavat!

Paranemista sinulle, että saamme jatkossakin ihastella ihanaista korttisatoasi :)

Ritva kirjoitti...

Onpa ihana tytteli ja kaunis kortti!
Tsemppiä - hienoa, että paljastui "vain" tuollainen vaiva, ettei ollut kyse mistään ei-korjattavissa-olevasta!
Jaahas, itsekin kyllä tietää välillä, minäkin teen, niinkuin pitsihame, toimistotyötä ja sitten askartelun lisääntynyt määrä....huomaa vielä kun on jo reilun ikäinen, että tarttis tehrä jotain :)

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Kaunis kortti ;D Ihana kortissasi tuo uusi lehtistanssi. Itselläkin se on, mutta ei ole päässyt korttiin asti vielä... ehkä lähiaikoina. Oi - se on ihnaa kun hartiat on ihan jumissa... hyviä hierontoja ja rentutusta!

pipertäjä kirjoitti...

Suloinen kortti! Hyvä että syy päänsärkyyn selvisi. Hierojalle mars! ;)

maiju kirjoitti...

Todella ihana kortti. Ihana tuo leimasinkuvakin.

Katjuska kirjoitti...

Tosi kaunis kortti! Ihanan herkät värit.

Minullakin on tuota niskaseudun vaivaa ja siitä johtuvaa päänsärkyä. Minun onkin pakko käydä hölkkäämässä ja tehdä vhän niskajumppaa, jotta pysyn "askartelukunnossa"...muuten saan kärsiä jatkuvasta päänsärystä joka salpaa kaiken toimintakyvyn :/
Pidetään itsemme hyvässä terässä :)

annukka kirjoitti...

TÄstäkin kortista tykkään kovasti!
Ihana, että säryn syy löytyi. Toivottavasti hieronta helpotti oloa!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...