lauantai 27. helmikuuta 2010

Mo's Digital Challenge, nro 20

Täältä löytyy upea haasteluonnos, jonka mukaan tämän oranssin kortin tein:-) Tämä kisukuva on niiin suloinen! Kuva väritelty copiceilla tälläkertaa.

Näitä Mo'n digileimakuviahan löytyy tästä kaupasta ja ne saa tulostella kotona heti kohta, kun on kuvan maksellut. Tosi kätevää! Nyt siellä on uusi, ihana merenneidon kuva, joka halutaan tyttöjen kanssa tulostella itselle. Mulla on lasertulostin, mutta mustesuihkutulostin toimii ihan hyvin myös näiden kanssa.

Myös ilmaisia digileimakuvia löytyy Mo'lta, että voi ensin kokeilla mikäli ei halua ensin alkaa ostella kuvia! Rekisteröitymällä Mo's Digital Pencil-ryhmään pääsee lataamaan itselleen nuo ilmaiset kuvat. Tämä kisukin löytyy ilmaisista digikuvista:-)

Muoks! Kortin paperit on tästä lehtiöstä!

Iso kiitos kauniista lohdutusviesteistä aiempaan kirjoitukseeni. Olette ihania!

7 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Tosi ihana kuva kyllä, ja niin kauniin kortin olet siitä tehnyt! Aivan suloinen myös tuo tekemäsi kettu, toivottavasti se auttaa pikkuneitiä paranemaan :)

kirsin kortit kirjoitti...

Tosi suloinen kortti! Ihana kuva ja paperit ja koristeet todella upeita! Loistava kokonaisuus:)

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Ihana kuva ja loistava kortti! Upea!

Elaine L. kirjoitti...

This is wonderful! I love the colors you've used. Thanks for taking part in Mo's Challenge this week.

Dawn B. kirjoitti...

This is beautiful.. I just love this image and the colors you chose.. Great job.. Thanks for joining us at Mo's this week.

Sally Cicada's Designs kirjoitti...

Such a cute card!!!!
Blessings,
Sarah :)

The Wired Angel kirjoitti...

Hello Maria.. I wanted to stop by and say hello and thank your for playing along with us this week at Mo's challenge. Your card is darling. We appreciate you!! Hugs, Peggy

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...