torstai 18. helmikuuta 2010

Neulottuja..

Nämä parit lapaset, joista isommat menee kummipojalleni, kunhan pääsen käymään:-) Pienemmille ei vielä käyttökohdetta tiedossa. Ne on neulottu uudesta novitan kukkaketolangasta, sävynä ruusu.
Helmille sukkaset (muistaakseni nallea toinen kerä ja toinen woolia). Neiti kaivoi pari lankakerää ja sanoi, että näistä raitasukkaset pitää saada:-) Tykkään kovasti neuloa, kun joku innolla odottaa lopputulosta!
Nämä tein kukkaketo-langasta itselleni, mutta harmikseni tuli jotenkin liian leveät:-( No kyllä ne kotisukkasina menee.. Sainpas kuvattua näitä alkuvuoden neuleitakin. En nyt muista oliko muuta tullut tikuteltua, mutta lisäilen, jos keksin.. Virkattu on ja siitä kohta:-)

1 kommentti:

annukka kirjoitti...

Oho, oletkin ollut taas ahkerana puikkojen kanssa! Ihania villaisia juttuja.. Ja upeita kortteja myös! Osaat kyllä ihanasti väritellä noita kuvia!

Osaatko vinkata hyvää nettipuotia langoille? Kun ystävä kuorossa kertoi olevansa allerginen villalle ja tavallisten lankakauppojen puuvillalangoissa ei ole kovin suurta värivalikoimaa. Tykkäisi kuitenkin kovasti neuloa jotain.

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...