keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Craftican DT-kortteja, pari kipaletta, maaliskuu

Viikolla 7 saapuivat ihanat Magnolian uutuusleimasimet Crafticaan. Näissä molemmissa olen käyttänyt hienohelma-Tildan kuvaa. Käyttämäni lehtileikkurin tilasin myös crafticasta. Retrokukkaleikkureilla olen kukat leikellyt ja käännellyt sukkapuikolla vähän sisäänpäin reunoista. Kukkaleikkurit on siitä ihania, että niillä saa hyvinkin erinäköisiä kukkasia aikaan, kun vaan testailee erilaisia taitoksia. Kukkien ja kuvan reunaan sekä lehtiin olen tuputellut distress-mustetta. Ylimmäisen kortin kuva väritelty promarkereilla ja copiceilla, alimmaisen distresseillä. Molemmissa korteissa timangit on leikattu tällaisesta tarra-arkista, jossa kiekuroita. Tuollaisessa on valtavasti erikokoisia "kristalleja", joten niitä voi käyttää muutenkin, ku kokonaisina kuviona!

Suloinen lilanvärinen taustapaperi löytyy tästä lehtiöstä, jossa paljon kauniita papereita! Tässä lähikuvaa:

Tämän toisen kortin taustapaperi on BoBunnyn. Tildan hiuksiin, rusettiin ja kenkiin olen sipaissut stickles kimalleliimaa.
Lähikuvaa tässä:
Kuvat näkee isompana klikkaamalla niitä:-) Tästä pääset kurkkaamaan Craftican tämänviikon uutuudet! Nyt on tullut uusia distress-musteita ja leimailulehtiä!

9 kommenttia:

AN kirjoitti...

Todellinen hienohelma Tilda :)
Molemmat taas niin kauniita--

Satu K kirjoitti...

Molemmat ovat todella kauniita! Olet jälleen upeasti valinnut myös värit :o)

Carola kirjoitti...

Tyylikkäät kortit, Tilda todella eleganttina kummassakin kortissa :)Ihanat paperit ja upeat sävyt!

Ritva P kirjoitti...

Ollanpa puettu hienohelma hienosti ;).

Hannele kirjoitti...

Tosi kiva leimakuva! Oot tehny taas upeita kortteja :)

Maaret kirjoitti...

Voi mahdoton, että onkin upeita kortteja molemmat; Taustapaperit IHQ!

Piia kirjoitti...

Mielettömän upeita ja ihanan värikylläitä kortteja molemmat! Ja paprut todellakin aivan ihquja!!!

Nyt muistin vasta aiemmankin kommenttisi joten tässä hieman vinkkejä ekaksi digileimoista - omat suosikkini ovat Sketching Stamper, Victoria Casen digileimat ja brittiläinen Charmed Cards & Crafts tällä hetkellä - laitan tuonne FB:n Koukussa Kortteihin vaikka tuon sivuston linkin jonne on listattu enempikin digileimakauppoja :D

Ja lempparikauppa oikeista leimasimista on ehdottomasti tällä hetkellä tuo I Brake For Stamps - olenkin jo koko joukon suomalaisia askartelijoita sinne ohjannut oma hullaantumisen myötä ;D Mutta leimasinvalikoima on todella kattava, hinnat edullisia ja postikulut peritään todellisina (monella jenkkikaupalla kun noihin posti-ja toimituskuluihin se kompastuskivi just tulee vastaan).

Ja lopuksi vielä Twilight-setistä... ostin sen itselle "joululahjaksi" syksyllä Ebaystä... niitä on rajoitettu erä vaan tehty joten muualta niitä varmaan onkin hankala löytää ja hinta on varmasti kohdillaan - omastanikin maksoin lähes 32 euroa postikuluineen ja jenkkimittarilla laskettuna se on aika paljon leimasinsetistä mutta halvalla silti sain vielä kun ajoissa olin liikkeellä! Pikainen etsintä nyt tuolla Ebayssä osoitti että yksi olisi briteissä noita settejä myytävänä, mutta laskujeni mukaan hintaa tulis postareineen n. 65 euroa... eli kovasti rahastetaan nyt noista fanitavaroista. Tässä kuitenkin linkki jotta näet millaisesta setistä on kyse jos tulee joskus jossain edullisemmin sitten vastaan:

http://cgi.ebay.com/OFFICIAL-TWILIGHT-MOVIE-8-ASSORTED-RUBBER-STAMP-SET_W0QQitemZ180440213330QQcmdZViewItemQQptZUK_DVD_Film_TV_Film_Memorabilia_LE?hash=item2a03132752

Laitan sulle vielä yksityisviestiä tuolta FB:n kautta...

kati kirjoitti...

Kauniisti yhdistetty toisiinsa sopivia värejä, ihania on! =)

Minni75 kirjoitti...

Todella hurmaavia kaikki ja niin ihanissa väreissä :)

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...