lauantai 20. maaliskuuta 2010

Korttia vaihteeks..

Tällaisen sain aamulla pikaisesti tehtyä. Ihan yksinkertainen ja vähävärinen tarkoituksellakin:-) Kiitos upeasta leimakuvasta Piia!! Tämä kortti saa myöhemmin jatkoa. Tykkään Twilight-sarjasta ja ihastuin näihin leimasimiin. Jos tämä leimasinsetti tulee jossain välissä kohtuu hinnalla myyntiin niin se on mun;-D Taustapaperissa on vähän kimalletta, mut ei näy kuvassa. Hauskaa lauantaita kaikille!

Niin ja onhan tämä ajankohtainenkin tänään, kun Twilight 2 Uusikuu ilmestyy. Meillä ainakin katsotaan sitä illalla, jee! Kuka tahtoo meille leffailtaan?!

6 kommenttia:

Piitu kirjoitti...

Vau! Niin upee =)!!!
Tykkään Todella!

annukka kirjoitti...

Mä tahdon leffailtaan ;) Täytyy ehkä kuitenkin tyytä kirjaversioon, tykkää niistä enemmän. Ihana kortti! Tykkään tuosta mustavalkoisuudesta, se on vaikeaa tehdä ja malttaa pysyä erossa kaikista väreistä ;)

Satu K kirjoitti...

Aivan mahtava kortti! Ja tuo leimasinkuva... Tahtoo kans!

Maaret kirjoitti...

UPEA! Vähäeleinen, mutta silti tollain tapaa runsas kortti, josta ei mitään puutu...Tätä on vaikea kommentoida, en oikein löydä oikeita sanoja, mutta tarkoitan kuitenkin, että kokonaisuus IHANA!

Heidi kirjoitti...

Ompas tyylikäs kortti. Todella upeasti onnistunut.

lehtipollo kirjoitti...

Vau miten hyvännäköinen kortti!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...