lauantai 12. kesäkuuta 2010

Craftican DT-kortteja pari

Tällaiset on valmistuneet jokin aikaa sitten, mut en ole saanut kuvattua aiemmin..
Tässä kortissa käytin mm. leimasinta täältä, paperit löytyy tästä ja lävistimet tästä osiosta, timangit on tällaisesta kiekurasetistä leikattu ja kuva väritetty distress-musteilla.


Tämä suloinen merirosvopoika on magnolian uutuusleimasimia, joita on vielä jokunen jäljellä tuolla craftican leimasimissa, paperit myös craftican valikoimaa ja lehtileikkuri täältä.

8 kommenttia:

Viipula kirjoitti...

Tosi nätti tuo perhosleikkuri. kiva nähdä se näin kortissa, kun olen sitä nettikaupoista himonnut, mutten uskaltanut tilata. Korttikin on kerrassaan söpö!

annukka kirjoitti...

Ihania kortteja!! Tuo perhosboordi on tosi hauskan näköinen.

Kyllä mä mielelläni teen teille hattuja! Laitapa tulemaan päänympärysmittoja, niin katsotaan onnistunko tekemään oikean kokoiset! Ja minkälaisia kankaita laatikoista löytyy...

Me tullaan käymään kyllä lomilla, juhanuksesta aloitellaan ja sitten mökin kautta sinne (saa nähdä päästäiskö sinne Norjaan saakka, mihin ollaan haaveiltu). Oliko teillä aikomuksia tulla tännepäin ollenkaan tänä vuonna? Lapset toivoisi huvipuistoreissua =)

Arja kirjoitti...

Ei olla ehditty kisuja kattomaan, ei. Saana on tosi pipinä ollut. Yhä edelleen kuumeisena ja toisetkin niin, niin räkäisiä.

Susa kirjoitti...

Ihania kortteja!!! Mun lemppari on tuo ylempi, eiku alempi... eiku... Siis enhän minä tietenkään ossaa päättä ku molemmat on niin upeita!! :)

Ritva P kirjoitti...

Ihania nuo kissanpennut niin suloisia lutusia jne... Kauniita on myös nämä korttisi. Ihana on tuo perhosleikkuri. Iloa alkavaan viikkoon!

Tintti kirjoitti...

Kauniita kortteja molemmat. Tasapainoisia, hyvät värit. Oikein mukavaa juhannusta!

Lumituulia kirjoitti...

Hienoja kortteja olet tehnyt. Tuo ylempi on suosikkini. Upea väritys ja hienosti olet yhdistänyt noita perhosia myös leimakuvaan.

Eleonora kirjoitti...

Aivan ihanat väritykset näissä, tykkään:)

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...