sunnuntai 29. elokuuta 2010

Craftican DT-kortteja elokuulle:-)

Tästä kortista tuli sellainen väri-iloittelu, kun taustapaperiksi halusin laittaa Basic Grayn Weather Vanea. Leimasin on Wild Rose Studion. Perhoset on leikattu Martha Stewartin reunusleikkurilla, kukkaset retroleikkurilla ja lehdet EK:n lehtileikkurilla. Craftican leikkurit löytyy tästä. Kuvan ja taustapaperin reunat on töpötelty Distress Ink-musteella. Musteenlevitin on upea työväline musteen levittämiseen. Sillä saa musteen levitettyä myös laajemmalti. Tähän korttiin sipaisin mustetta vain ihan reunaan. Leimasimen puhdistuksessa käytän apuna puhdistustyynyä, joka puhdistaa leimasimet hyvin, muttei vahingoita leimasimen pintaa!

Toisen kortin tein hääkortiksi, mutta mietin, että voisihan se sopia kai vaikka kihlaparillekin, vai mitä tuumaatte? En halunnut tähän laittaa mitään tekstiä. Magnolian leimasimiin pääset tästä. Tykkään kovasti näistä Blue Hill Studion kukkasista. Niitä ei tarvitse montaa laittaa yhteen korttiin, kun ovat niin näyttäviä yksinäänkin! Muitakin upeita värejä on Craftican valikoimassa. Kortteihin sopivia helmikoristeita löytyy tästä osiosta.

Näiden ruskaväristen korttien myötä toivottelen blogivierailleni mukavaa elokuun loppua!

3 kommenttia:

stephanne kirjoitti...

Wow, both of these cards are lovely, the first is too cute for words and I love the earthy colours and flowers you've added!!
hugs, stephanne

Ritva P kirjoitti...

Kauniita molemmat. Väriilotteluhan sopiikin syksyyn toivottavasti luonnossakin nähdään ruskan taikaa..

annukka kirjoitti...

Kauniita!! Kyllä toi kortti mun mielestä sopii mihin tahansa parin onnitteluun- kihlat, vuosipäivät, hääpäivät yms. Kaunis toi Blue Hill Studion kukka onkin, kivan rosoinen =)

Terveiset kaikille!
Meillä on täällä hurjat suunnitelmat menossa, kerrotaan tarkemmin, kun tiedämme enemmän =)

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...