sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Craftican DT-kortteja maaliskuulle, osa 2.


Tässä kortissa käytetty uutta magnolian paperia (perhospaperi), joita löytyy eri väreissä. Näiden uutuuksien koko on 6"*6". Leimakuva on aiemmin ilmestyneitä Magnolian leimasimia. Sydän löytyy metallikoristeista, helmet tästä, kukkaset,perhoset ja lehdet tehty kuvioleikkureilla. Kuva väritetty Derwentin Inktensseillä. Niillä saa ihanasti voimakkaitakin värejä! Itse käytän noita kyniä niin että otan tällaisella vesivärisäiliöpensselillä sitä väriä inktenssesstä ja maalailen. Eli en väritä ensin kuvaa ja levitä sitten vedellä, vaikka niinkin voi tehdä. Kukkasiin, perhosiin ja vähän kuvaankin töpöttelin kimalleliimaa:-)


Tämän kortin kuva on uusia Magnolian leimasimia, Paperina magnolian papereita tässäkin. Kukkaset ja lehdet tehty samoilla leikkureilla, kun ylemmässäkin kortissa. Nuo pienet kukat olen tehnyt medium retrokukkaleikkurilla ja vähän rullaillut sukkapuikkoa apuna käyttäen, jotta sain nuppumaisia niistä. Noita kauniita sinisiä timanttikoristeoksia löytyy vielä. Molemmissa korteissa kuvat on stanssattu spellbindersin stansseilla cuttlebugin kanssa.

4 kommenttia:

CraftyC kirjoitti...

These are both so pretty Maria, lovely cards!
Clairex

Patti Jo kirjoitti...

Beautiful cards Maria! I love your layouts and the perfect touch of flowers!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Todella kauniita kortteja. Ekassa tykkään erityisesti leimakuvan reunaa koristavista kukkasista ja leimakuvasta ja jälkimmäisessä utuisista väreistä.

meiju151 kirjoitti...

Kauniita kortteja molemmat!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...