tiistai 8. maaliskuuta 2011

Craftican DT-kortteja maaliskuulle.


Tässä ekassa kortissa käytetty Sarah Kayn valmiiksi stanssattua 3d-kuvaa, nää on ihania! Taustapaperi on Basic Grayn lemonade lehtiöstä, noi timanttioksat ja koristehelmet löytyy nyt Crafticasta myös. Tagit leikkelin ihan vapaalla kädellä ja kiinnitin haaraniiteillä taustapaperiin. Kukat ja lehdet tehty leikkureilla.

Toiseen korttiin käytin Wild Rose Studion koiraleimakuvaa. Kuva on stanssattu spellbindersin big scalloped ovals-stanssisetin stanssilla. Taustapaperit on magnolian peaches ja peachy dots. Tykkään noista molemmista papruista! Viirinmalliset lappuset leikkelin taas käsin ja kiinnitin 3d tarratyynyillä koholle. Kirjaimet on ääriviivatarroja. Rusetin (nauhoja löytyy tästä) ja edellisen kortin kukkaset olen kiinnittänyt näillä clue dotseilla. Ne on niin toimivia koristeiden kiinnittämiseen:-)

4 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Aivan ihania kortteja sinulla täällä, niin suloisia kaikki.

Tuulia kirjoitti...

Aivan ylisulosia kortteja täällä kaikki! Niin kauniit värit ja koristelut.. Voinko linkittää blogisi että löydän tänne jatkossakin?

Ritva P kirjoitti...

Ihania kortteja olet tehnyt.

Jolanda kirjoitti...

voi ei, aivain supersuloinen tuo nallekortti!!!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...