keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Lili of the Valley Challenge #89


My card for this "Punch it!" challenge.

Käytin  Lili of the Valleys  ilmaisia kaavoja kuvan ja oranssin kartongin reunoihin. Kuva väritelty copiceilla. Hämärässä kuvasin, mut jospa noista sais selvää:-)

Hups, taisin laittaa tämän kuvan niin myöhään, ettei ehdi osallistua haasteeseen, mutta hälläväliä..

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kortti samoista materiaaleista by Maria H.

Jospas nyt laittais tällasenkin liikkeelle! Otan kolme tähän postaukseen ensimmäisenä ilmoittautunutta mukaan ja aihe on vapaa

Jokainen vuorotellen lähettää materiaalit, ja niistä on viikko aikaa tehdä kortti. Materiaaleissa pitää olla taustapaperia(tai paria), leimakuvia (2 vähintään jokaiselle, että on pieleenmenovara, saa olla myös digileimakuvia), koristeita (nauhaa, nappeja, kukkia jne), materiaalikuorien täytyy siis olla jokaiselle samanlaiset. Korttipohjaa ei tarvitse olla. Kuvan saa värittää niin kuin haluaa (kuvien taakse pieni merkintä mitä mustetta käytetty leimaamiseen), voi käyttää leikkureita, stansseja, kimalleliimaa yms.. Kaikkia materiaaleja ei ole pakko mahduttaa samaan korttiin, mutta kortti täytyy tehdä niistä aineksista mitä on saanut.

Messiin tähän lähtevät:
1. Minä itte
2. Maisku
3. Ritva
4. Miia

Rinki lähtee liikeelle heti lähipäivinä, kun saadaan porukka kasaan! Ai niin laittakaahan heti s-postiin virpimar at yahoo.com osoitteenne, jotta saan tavarat liikkumaan:-)

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Craftican DT-kortteja maaliskuulle, osa 2.


Tässä kortissa käytetty uutta magnolian paperia (perhospaperi), joita löytyy eri väreissä. Näiden uutuuksien koko on 6"*6". Leimakuva on aiemmin ilmestyneitä Magnolian leimasimia. Sydän löytyy metallikoristeista, helmet tästä, kukkaset,perhoset ja lehdet tehty kuvioleikkureilla. Kuva väritetty Derwentin Inktensseillä. Niillä saa ihanasti voimakkaitakin värejä! Itse käytän noita kyniä niin että otan tällaisella vesivärisäiliöpensselillä sitä väriä inktenssesstä ja maalailen. Eli en väritä ensin kuvaa ja levitä sitten vedellä, vaikka niinkin voi tehdä. Kukkasiin, perhosiin ja vähän kuvaankin töpöttelin kimalleliimaa:-)


Tämän kortin kuva on uusia Magnolian leimasimia, Paperina magnolian papereita tässäkin. Kukkaset ja lehdet tehty samoilla leikkureilla, kun ylemmässäkin kortissa. Nuo pienet kukat olen tehnyt medium retrokukkaleikkurilla ja vähän rullaillut sukkapuikkoa apuna käyttäen, jotta sain nuppumaisia niistä. Noita kauniita sinisiä timanttikoristeoksia löytyy vielä. Molemmissa korteissa kuvat on stanssattu spellbindersin stansseilla cuttlebugin kanssa.

Koukussa kortteihin, haaste 26

Koukussa kortteihin haasteessa on tänään aiheena tehdä kortti ilman leimakuvaa. Tosi kiva haaste onkin, kiitos Virve:-)

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Craftican uutisia!

Nyt on tullu Magnolian uutuusleimasimet Crafticaan myös, joten kipin kapin sinne omanne poimimaan:-) Vielä oli tuota edellisessä postauksessa käytettyä perhostyttöä myynnissä ja ihania on ne perhoskuvioiset paperitkin, jotka nyt kooltaan 6"*6". Tästä pääset suoraan noihin tämänhetkisiin uutuuksiin.

I love ProMarkers #58 and Passion for ProMarkers #92


Images, punched leaves and butterflies are colored with pormarkers. My card is for these challenges:
I love ProMarkers #58, Go Dotty
Passion for ProMarker #92 ‘In the Garden’

Glitterpotista saapui eilen uudet Magnolian leimasimet ja piti oitis testata. Paperisetti (Papermania Summer Blooms) tuli samassa tilauksessa ja siinä oli niin söpöisiä papereita, että nekin pääsivät samantien käyttöön. Tuo etana on myös uusi leimasimeni, jonka ostin käytettynä.

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Tunnustuksen tyrkkäs..

Tämä mukava tunnustus tuli jo toisena viikkona peräkkäin, olen otettu:-)

Kiitos ihan valtavasti ihanista kommenteista ja on ihana, kun käytte täällä blogissani, halit!!

tiistai 22. maaliskuuta 2011

I love promarkers Challenge #57

I give this card for my son tomorrow. He turns 12 years:-) Challenge is to make "men's card". Image colored with promarkers. Kuvasta kiitoshali Piialle:-D

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Passion for Promarkers, Challenge 91

You'll find the sketch here. My image is from Motivet (digistamp) again and I colored it with promarkers. Papers are from K&Co Amy Butler's paper pack.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Pieni piristys..

tähän nyt niin raskaaseen arkeen. Sain tällaisen mukavan tunnustuksen:Murheen murtamana..

Mitäpä sitä kortteilija tekee, kun ajatukset harhailee läheisen sairastaessa?! Kortinpa tietenkin. Vaikkei se nyt vaikuta yhtään mihinkään, mutta vei ajatukset hetkeksi muualle.. Omalle isälleni.. Kuvan sain vaihdossa, kiitos Päivi!

Mo's Digital Challenge #73

"A bit of green" is this weeks challenge. Here is my card for a little boy.

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Mo's Digital vauvakortteja:-)

Tilauksesta kortit tummatukkaista tyttö- tai poikavauvaa varten. Toivottavasti ovat tilaajalle mieluiset:-)

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Passion for Promarkers, Challenge 90

My card for "food and drink" challenge this week. I used Motivets digistamp and colored it with promarkers. I love that cute elephant:-)

Koukussa kortteihin, haaste 25

Tässä omat dt-tuotokseni tällä kertaa. Laatikko on kissanruokapaketista tuunattu. "Tee pääsiäskortti ruskean sävyisenä" on nyt aiheena Koukussa kortteihin haasteessa. Taikalehdeltä saimme upeat paketit näiden dt-korttien ja rasioiden toteutusta varten, kiitos niistä! Noita samoja upeita papereita on mahdollisuus voittaa tekemällä haasteen mukainen kortti:-) Papereita saa myös tilattua Taikalehdeltä.

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Craftican DT-kortteja maaliskuulle.


Tässä ekassa kortissa käytetty Sarah Kayn valmiiksi stanssattua 3d-kuvaa, nää on ihania! Taustapaperi on Basic Grayn lemonade lehtiöstä, noi timanttioksat ja koristehelmet löytyy nyt Crafticasta myös. Tagit leikkelin ihan vapaalla kädellä ja kiinnitin haaraniiteillä taustapaperiin. Kukat ja lehdet tehty leikkureilla.

Toiseen korttiin käytin Wild Rose Studion koiraleimakuvaa. Kuva on stanssattu spellbindersin big scalloped ovals-stanssisetin stanssilla. Taustapaperit on magnolian peaches ja peachy dots. Tykkään noista molemmista papruista! Viirinmalliset lappuset leikkelin taas käsin ja kiinnitin 3d tarratyynyillä koholle. Kirjaimet on ääriviivatarroja. Rusetin (nauhoja löytyy tästä) ja edellisen kortin kukkaset olen kiinnittänyt näillä clue dotseilla. Ne on niin toimivia koristeiden kiinnittämiseen:-)

Whiff of Joy Challenge #99

My card is for whiff of joy challenge 99, blooms and buttons. Henry mouse is colored with copics.

Magnolia Down Under Challenge # 86

My card for this challenge. Image colored with distress inks.

Passion for Promarkers, Challenge 89

Korttini Promarker Challenge 89:iin. Kuvasta kiitos ihanalle ihmiselle:-) Näitä leimasimia aion lähipäivinä tilata lisää. Kuva väritelty tietysti promarkereilla, mut ei onnistunu näin eka kerralla ihan niinku olisin halunnu..

Tunnustus:-)

Sain Hannelelta tämän tunnustuksen,
kiitos paljon!
Ja nyt pitäisi vastata viiteen kysymykseen:
1. Milloin aloitit blogisi?
Tässä blogissa 21.4-08, mutta mulla on ollut pari aiempaa blogia, enkä muista tarkkaa aikaa..
2. Mistä kirjoitat blogissasi,mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan mitä milloinkin olen sattunut puuhailemaan:-) Etupäässä kaikenlaista käsillätekemistä: kortteja, koruja, käsitöitä..
3.Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verratuna kaikkiin muihin?
Jaa, erityisen.. Höö, en mä tiiä.. Kaikenlaiset näpertelyt innostaa ja sekalainen tämä ainakin on;-D
4.Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Ihastelin muiden käsillätekijöiden aikaansaannoksia ja halusin myös jakaa joitan hyviä linkkejä ja osallistua vaihotoihin (mm. atc ja deco).
5.Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Sisustusta haluaisin esitellä blogissani, mutta enpä ole saanut vielä sellaista sisustusta kotiini, että niin paljon tykkäisin, ehkä sitten isona tyttönä sitäkin.. Ja saattaa niitä kuvia joskus tänne tupsahtaa..
Tämä tunnustus kuuluu jakaa viidelle blogille.
Minä jaan tämän tällä kertaa seuraaville:

Näissä (ja toki monissa muissakin) vierailen tosi usein!

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Mo's Digital Challenge #72


Tässäpä korttini "Oh, baby" haasteeseen:-) Kuva väritelty copiceilla, tausta chalkseilla. Teema tälle viikolle on Pat Frankin käsialaa. Hänen ja muiden tiimiläisten upeita luonnoksia löydät Mo's Digital Pencil haasteblogista. Tämä teekuppikeiju on mielestäni niiiin suloinen, kuten tosi monet muutkin Mo:n kuvat. Teksi mieli hankkia näitä taas vähän lisää, kun vaan osais päättää mitä tahtoo:-D

torstai 3. maaliskuuta 2011

Abc Challenge, P is for Pink

Tässäpä mun pinkki korttini tähän haasteeseen. Haaste olikin mieluinen,  kun tykkään noita pinkkejä väritellä ja näperrellä:-D Kuva väritelty copiceilla, paperit on kaikkea silppulaatikosta löytynyttä kamaa..

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

I love promarkers Challenge #55


My card for I love promarkers challenge #55 colour combo of green and purple. Image colored with promarkers of course:-)

Lili of the Valley Challenge #85

Here is my card for this challenge:-) Image is colored with copic markers. Sorry about the lousy photo..

Vähän huono kuva tuli näin illalla kuvatessa, mutta saa kelvata:-)

Mo's Digital Challenge #71


Lähikuvaa koitin vielä näpätä..
Mo'Digital Challengessa on ihana keväinen haaste: keväiset värit kortissa ja käsitehtyjä kukkia. Kuva väritelty Copiceilla.

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...