sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Hääparille

Tällainen uusi Penny Blackin suloinen leimasin kotiutui meille ja värittelin eilen yhden kuvan siitä. Tässä sitten kokonaisuus:

Kimalteeksi kuvaan ja siniseen koristekukkaan on sipaistu vähän helmiäis chalkseja, mutta ei taida näkyä tässä.. Leimat korteiksi nro 32.

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Suloinen kortti ja ihana leimakuva!

Maaret kirjoitti...

Syötävän ihana kortti, kaikki kohdallaan, hieno!

annukka kirjoitti...

Ihana kortti ja suloinen leimakuva =)
Mä taisin kyllä ymmärtää väärin kun luulin, että leimat korteiksi -projektissa oli kyse siitä, ettei tilata koko ajan uusia vaan tehdään vanhoista leimoista kortteja ;)

Jos aiot tilailla askartelukaupoista ennen pääsiäistä, niin voisin lähteä kimppaan mukaan, jos ei haittaa? saisi sitten lomilla haettua. ja viime hetken vinkki: me ollaan lasten kanssa to-su mökillä, antti la-su. saa tulla jos innostutte vielä viime tipassa ajelemaan!

Eleonora kirjoitti...

Oi, mä niin tykkään näistä siileistä! Tosi kaunis kortti!

(onhan ok, että linkitin sinut linkkilistaani?)

Sukari-83 kirjoitti...

On niin ihana kortti. Tuo siilipariskunta on minun ehdoton suosikkini hääparien suhteen. Tuo pitsi sopii tuohon korttiin paremmin kuin hyvin. Ja nuo sydän koristeet on todella kauniit.

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...