lauantai 28. maaliskuuta 2009

Uusia värkkejä:-)

Eilen tupsahti taas muuan uusi leimasin postilaatikkoon, kun Whiff of Joyn uutuudet saapuivat. Vain neljä tilailin ja pari on sellaista joista en luovu ja taas kaksi voi päätyä myyntiin.. Täytyy harkita. Kuitenkin ensimmäiset värittelyt on suoritettu ja pari kortiksi asti saatu:
Tosi hempeä ja kesäinen tuli tästä neitokortista. Leimat korteiksi 39.

Tästä etanakortista taas tuli jotenkin sekava ja liian montaa väriäkin tyrkkäsin, eikä värittelyssäkään ollut kehumista.. Voi olla, että just tämä on toinen niistä leimasimista, jotka saa muualta uuden kodin, hmmm.. Leimat kortiksi 40.

Muutakin uutta on korteissa kuin leimakuva. Uusia papereita tilailin Finnstamperilta ja perhosleikkuri on kotoisin Heinikasta. Sama perhosleikkuri näkyi olevan myös Crafticassa ja onpa vielä 10% alessakin! Siellä on kaikki -10% ja leimasimet -15%, joten nyt kannattaa hamstrata vähän sitä sun tätä;-D Niin ja vielä uutta on alemman kortin teksti. Tilasin sellaisen tekstileimasinsetin norjasta, mutta nyt näkyi Heinikkaan ainakin jo tulleen samoja settejä.

4 kommenttia:

Ritva P kirjoitti...

Ollaanpa siellä oltu ahkeria. Ihastuttavia kortteja.

Loreal Blondi kirjoitti...

Jos todella aiot luopua etananeidosta, voisi luonani olla sille paikka.
Korttisi ovat ihastuttavia ja pidän molemmista. Tosi tuo neito lumosi minut ripsillään :)

sari kirjoitti...

hurjan kauniita ja herttaisia kortteja!! ihania!!!

Satu K kirjoitti...

Tosi kauniita, herttaisia kortteja! Minäkin tässä odottelen uusia tilaamiani WOJ -leimasimia, tuo tyttönen on minullekin tulossa :o) Odottavan aika on pitkä...

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...