sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Olipas meillä lystiä:-)

Eilinen aamupäivä vierähti mukavasti Kälviällä Heinikassa. Maiju ja Camilla olivat demoamassa ja muut shoppasivat putiikkia tyhjemmäksi:-) Me lähdettiin matkaan kolmen naisen ja kahden tytön voimin. Ritva, Arja ja minä sekä Veera ja Helmi hypättiin autoon ja suunnistettiin Heinin luo. Arjalle kiitos kyydistä:-)

Maijun blogista löydät kuvia meistä ja muista kaupassa hyörineistä:-) Oli tosi kiva nähdä blogituttavia edellisten lisäksi Amppa ihanan Alman kanssa, Susanne (Olit yhtä mukavan tuntuinen kuin blogistasi saa ymmärtää. Toivottavasti kesälläkin tapaillaan ja ehditään vaikka jutellakin enemmän!) ja Tarja L. Muitakin oli, mutta en hoksannut yhdistellä ihmisiä ja blogeja vielä hyvin. Toivottavasti tämäkin onnistuu kesällä. Voiskin olla kiva, jos olis nimilaput, joissa lukis vielä blogin nimikin, jotta tällainen hitaampikin hoksais kenestä on kyse, hihii..

Ostoksiani en tohdi edes kuvata, mutta hyvin tuli kannatettua Heinin toimintaa ja kaikki oli tietysti ehdottoman tarpeellista tavaraa;-D

4 kommenttia:

Ritva P kirjoitti...

Lystiä tottakai. Kesällä uudestaan :o).

NirNa kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos!! Ah, olet pelastava enkeli!! Tuhannesti kiitoksia. Postiosoite tiedossa??

maiju kirjoitti...

Oli kiva taas tavata... Todellakin kesäkuussa nimilaput rintaan :)

Susanne kirjoitti...

Kiitoksia kauniista sanoistasi! Oli todella mukava tavata teidätkin =) Ja jos satutte joskus tulemaan Kokkolaan niin laita vain viestiä, voitaisiin vaikka sopia tapaamisesta =)

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...