tiistai 7. heinäkuuta 2009

Haaste 64

Nyt olikin vuorossa Special Sponsorointi viikko:-) Haaste löytyy täältä ja viikon materiaalit DT:läisille lähetti Korttipuodin Tiina, kiitos paljon! Luonnoksen suunnittelusta kuuluu kiitos Serafiialle! Tässä ensimmäinen kortti materiaaleista ja tehty luonnoksen mukaan:Toiseenkin korttin leikkailin eläimiä hauskasta kimaltelevasta kartongista. Nämä kartongit löytyy tästä lehtiöstä.


Ja blogiani seuraaville tiedoksi, ettei kortti-intoni ole minnekään kadonnut vaikka blogia en ehdi välillä paljonkaan päivittää:-) Neulonta, virkkaus yms. muutkin käsityöt on saaneet taas osan ajastani ja niitä pakerran myös ja laitan kuviakin jossain välissä.. Ihanaa heinäkuuta kaikille täällä piipahtaville!!

7 kommenttia:

Carola kirjoitti...

Hauskat ja ihanan värikkäät kortit :)

Anonyymi kirjoitti...

.. ihana tuo apina kortti... kumma ku tuli sisko mieleen... halus lapsena lempieläimeksi apinan... ja aina sille sitte ostelin apinajuttuja... :-) terv. naapurista
eli apinakorttitilaus jo marraskuulle!!!

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Tuo pinkki virtahepo on aivan ihana! Molemmat kortit ovat hauskat ja reippaat.

Maaret kirjoitti...

Jestas, että osaakin olla hauskat kortit :) Sinä se kyllä osaat!
Hyvää heinäkuuta sullekin!

Niinu kirjoitti...

Wautsi wau!
Onpa hauska idea tuo kuvien leikkaaminen irti tuosta paperista:)
Multa onneksi löytyy tuo lehtiö, ja se on tosiaankin täynnä mitä mahtavimpia papruja! Suosittelen lämpimästi:)

Maria kirjoitti...

Heissan ja hyvää heinäkuuta teillekin. En minäkään ole paljon blogia päivitellyt ku on niin paljon ollu muuta. Olen kyllä kortteja tehny mutta kuviin ei edes kaikki ole päässyt ku on viety samantien. Mahtavia on taas nuo sun viimeisimmät kortit. Nyt se on se eläke kortti mun blogissa mistä silloin puhuttiin. :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi ihania pojan kortteja kivan veikeitä!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...