sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Kesän aikaansaannoksia..

On tullut kuvattua, muttei päiviteltyä niin tulkoon tässä sitten enemmän kerralla. Laukkuvillitys iski..

Ensin vaaleanpunainen pitsireunainen laukku. Novitan Samoksesta, koukulla nro 4:
Tästä kassista kaksi kuvaa, kun toinen puoli on hieman erilainen. Keltainen ja v.pun lanka loppuivat sen verran kesken. En ommellut tähän vuorta ainakaan toistaiseksi, mutta harkitsen sitä..

Sitten vielä kummitytölle pikainen pikkulaukku. Neiti (2v) näki mun virkkailevan noita laukkuja ja ilmoitti, että hänelle sitten vaaleanpunaista ja valkoista siihen laukkuun:-D Äitinsä koitti toppuutella, että ei tarvitse kaikkia neidin toiveita toteuttaa, mutta minä ihan onnessani aloin heti kokeilla millaisen sais langanjämistä aikaan ja tällainen tuli:

Kenties olis kaivannut vielä vuoren tuohon, kun on niin reikäinen, mutta jospa siinä kuljetetaan jotain sen kokoista, että eivät tipu matkalla.. Ja äitinsä osaa ompeluhommat hyvin, että lisännee vuoren, jos tarvii:-) (Terkkuja vaan, kun kotiudutte mökiltä!!)

Kaksi ylintä laukkua eivät ole vielä mihinkään päätyneet ja pitänee laittaa odottamaan jotain myyjäisiä, että saisivat uuden kodin. Meidän neideillä on jo niin kauheesti laukkuja aiemmilta neulonta- ja ompeluvillityksiltä, että en taida niiden naulaan noita ripustaa..

1 kommentti:

Ritva P kirjoitti...

Hienoja ovat. Isoäidin neliöitä ilmeisesti?

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...