torstai 4. helmikuuta 2010

Hauskaa askartelua, osa 2

Tänään löysin tällaisen kauniisti koristellun lasipurnukan. Itse ajattelin, että näitä omiani voisin käyttää eriväristen kukkien säilyttämiseen ja siksi tein useamman erivärisen. Hyvin yksinkertaisia tein noista, mutta voishan noita koristella miten tahtoo ja keksiä mitä hauskempia käyttötarkoituksia.. Vois vaikka tehdä ystävänpäiväksi ja täyttää suklaasydämillä tai vauvalahjaksi, jos sais mahtumaan purkkiin pienet sukkaset:-)

Mä tein nämä sellaisiin korkeampiin piltti-purkkeihin ja leikkasin kartongista 7*20cm:n palan, reunaleikkurilla koristelin alaosan ja pitsiä laitoin yläreunaan. Spellbindersin sydänstanssilla leikkasin ikkunat. Kansiin liimasin aika ohutta valkoista paperia, jonka liimasin erikeeperillä. Sitten töpöttelin kannenkin reunoihin ruskeaa leimaväriä ja liimailin kukkasia sinne tänne.. Mutta jäänpä taas odottamaan, jos joku ottaa vinkistä vaarin ja lähtee purnukoita koristamaan. Kertoilkaa tähän postaukseen niin käyn kurkkimassa:-)

14 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Nyt lopeta tuo askarteluvinkkien antaminen! Meinaan vaan, että pakko kokeilla tätäkin! :D Mie olin ensin ihan että "voi ei, ei miulla oo noin isoja purkkeja"
Mutta sitten kun luin tekstin, niin tajusin, että onhan meillä ton kokosia vaikka millä mitalla.
Kuvassa näyttää noi purkit paljon isommilta..

Ihania purkkeja muuten:)

Carita Oksa alias Cassu kirjoitti...

Tosi hauska idea! Toimisi myös hvyin eriväristen nappien säilytykseen. Nyt ei tarttis kun noita pilttipurkkeja..

kirsin kortit kirjoitti...

Aivan ihania purnukoita! Noille löytyy varmasti käyttöä:)

Tarja kirjoitti...

Kauniita purkkeja, heti tuli mieleeni että mökille voisi jotain tuollaisia tehdä, vaikka ihan koristeeksi vain. Kiitos ideasta :)

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä aivan ihania! noita ei ainakaan piiloon raahdi laittaa.:) Taitaa kumminkin itellä toistaiseksi jäädä kokeilematta, mut eihän sitä tiedä mikä päivä sitä innostuu!

Katjuska kirjoitti...

Tosi ihania!
Pitää itsekkin kokeilla, jos vaan aikaa löytysi...

annukka kirjoitti...

Hauska idea! Täytyykin miettiä, mitä noihin laittais itse..

Elina kirjoitti...

wau, upeita!!! Tätä täytyy koettaa itsekin paremmalla ajalla!

PäiviR kirjoitti...

Voi miten upeita purnukoita. Täytynee kokeilla itsekin. Oli aika jolloin noita lasipurkkeja pyöri joka paikassa, lapset kasvaneet ja nyt noista purkeista onkin puikkaria, mutta täytynee kääntyä lapsellisten puoleen:).

annukka kirjoitti...

Heippa!

ajattelin kysäistä että onko sulla mitään tarvetta tilata highhopesista tai stämpelgårdenista lähiaikoina?
Mulla olisi kova hinku avaruus- ja dinoleimoihin ja noista näemmä löytyisi kivoja. Tosin stämpelgårdenista vasta kysyin lähettävätkö Suomeen, saa nähdä miten onnistuu.

Ollaan näillä näkymin tulossa pohjoiseen Joonaksen rippijuhliin maaliskuussa kahdestaan ja tosi nopeasti, mutta silloin ainakin kulkeutuisi hyvin mukana =)

annukka kirjoitti...

lisätään listaan vielä more than ink, josta haluaisin tämän:
http://www.morethanink.com/91360120.html

ja crafty stash, jossa mua kiinnostaisi tämä:
http://www.craftystash.co.uk/catalog/technique-tuesday-clear-stamp-rocket-p-1299.html

Hmm.. voi olla etten ihan kaikkea kuitenkaan raaski ostaa, mutta jonkun tältä listalta kyllä =) tai jos muualta löytyy vielä parempia vaihtoehtoja =)

maiju kirjoitti...

Todella kauniita lasipurkkeja. Jos ehdin niin jossain vaiheessa kokeilen.

Pirkkis kirjoitti...

Suloisia kuin mitkä! Terveisin yksi pieni purkkihöperö :o)

Anonyymi kirjoitti...

Uskomattoman upeita purkkeja! Nyt alkaa kyllä ystävien kaapit täyttyä moisista, minä nimittäin alan pakata tästä lähtien kaikki joulu-, synttäri-, nimi- ja ystävänpäivä tervehdykseni moisiin! Boordileikkurin löytyy jo laatikosta... Kaunis kiitos vinkistä!!!!!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...