perjantai 9. lokakuuta 2009

Haaste 78

Tänään JCC:ssä saadaan Johannan luonnoksen mukaan tehdä kortteja:-) Kiitos upeasta luonnoksesta!! Omastani tuli tällainen jouluinen, vaikka ne maananataina sataneet vähäisetkin räntälumet on sulaneet.. Olis niin ihana, kun tulis lunta ja maa näyttäis puhtaan valkealta:-)

Kuvan värittelin copiceilla ja promarkereilla ja reunat leimailin taas tapestryn sellaisella joulutähden näköisellä leimasimella.. Tuo ihanan värinen taustapaperi löytyi messuilta yhdeltä skräppäyspuodin osastolta, mutta heillä ei ole vielä nettipuotia. Harmittaa, kun en useampaa paperia noita ostanut..

9 kommenttia:

Maisku kirjoitti...

Todella kaunis! Hienosti käy paperit ja kuva yhteen:) Ja nuo leimailut kuvan ympärillä on piste iin päälle! Täytynee joskus kokeilla...

Maaret kirjoitti...

Kyllä on taas niin ihana kortti, että :):)
Loistavasti sopii ruskea ja turkoosi yhteen ja täytyy vielä kehaista, että leimakuvan reunat on kivasti leimailtu:)

Paulette kirjoitti...

Siis aivan ihana kortti taas kerran!

Katjuska kirjoitti...

Ihana!
Kauniit värit ja upea toteutus.
Tykkään :)

Tuija kirjoitti...

Ihana oravakortti ja värit upeat.

Armiida kirjoitti...

Aivan ihana mallikortti. Tuo orava on superkiva, kortin taustapaperista pidän myös.

Johanna kirjoitti...

Tosi kaunis kortti ja onnistuneet värit! Minäkin olen aivan ihastunut tähän Doralineen :) Oltaispa kyllä voitu törmäillä messuilla!

Niitä appelsiineja kuivasin uunissa miedolla lämmöllä uuninluukku raollaan. Omenoita kuivasin kans samalla tavalla, mutta uitin ne ensin sitruunamehussa, että eivät tummuisi ja onnistui hyvin.

annukka kirjoitti...

Ihana!! Kuten moni muukin korteistasi (mä taas käyn niin hitailla kierroksilla että täällä on tusina uutta korttia kun tulen kurkkaamaan =)). Ihanat värit! Ja taustapaperi onkin upea, olisit vaan hamstrannut enemmän kun tuollaisen aarteen löysit ;)

ps. joudun heti pyörtämään sanani, niistä halloween-juhlista. En muka ehdi tehdä pukuja, no en niin kun sorruin ohikulkiessani pilailupuotiin ja sieltä tarttui mukaan bätmän ja pikkulepakko-asua... ei sentään itselle mitään =)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hienoista demoiluistasi! Tämä korttisi jäi mieleen, pidän kovasti noista väreistä ja tuosta pehmoisesta tunnelmasta.

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...