keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Tulin, näin, demosin;-D

Hihii, siis eka kertaa esittelin jotain korttiaskartelutekniikoitani Craftican askartelutapaamisessa Tikkurilassa lauantaina:-) Vähän meinas ekakertalaista jännätä, kun paikalla oli demo-konkareita kuten Maiju ja Taava. No, kertahan se on jokaisella ensimmäinenkin..

Ja aivan upeaa oli saada tavata Craftican Anne ja monta mukavaa blogituttavaa, halit teille!! Mulla ei ollut kameraa mukana, mutta kuvia tapaamisesta löytyy useammasta blogista: Craftican blogi, D-malli, Sarin kädet, Timjamiinin tekeleet, Kerroskiisseli, Mamman tuherrukset, Taavanainen ja Riiviö, Maaretin kortit , korut ja käsityöt sekä Heidin askartelut.

5 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kylläpä olikin kiva tavata :)
Enkä mä ainakaan huomannut, että sua olis jännittänyt, turhaa se olis ollutkin, koska kaikki meni upeasti:) Toivottavasti nähdään pian uudestaan!

Anne/Craftica kirjoitti...

Iso kiitos vielä kerran vierailusta ja ihanista demoista:). Kuten huomasit aika demoillessa (ja muutenkin) meni ihan tosi nopeasti :).

maiju kirjoitti...

Upeasti demosit... Ei siis mitään hätään. Ollaan sitä kukin aina joskus olleet ensimmäistä kertaa demoilemassa... Ensi kerralla kerta on jo toinen ja se on jo helpompaa :)

Sarin kirjoitti...

En edes huomannut että olisit ollut ensikertalainen! Hienosti siis meni!

Eleonora kirjoitti...

Kiva oli tavata ja en kyllä minäkään edes älynnyt, että ekakertalainen olit! Hyvin siis sujui, ja kiva oli nähdä taitojasi:)

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...