tiistai 27. lokakuuta 2009

Pukinkonttiin..


pitää saada vähän täytettä ja tänään siis alkoi ilmoittautuminen Lapaskuuhun. Eli menkää toki pikapikaa ilmoittautumaan, jos on aikeissa neuloa lämpimiä, pehmeitä paketteja lähipiirille:-) Ihana sieltä on seurailla millaisia kädenlämmittimiä muut saavat aikaan! Kuva on muistutuksena itselleni, että noita villalankoja sais käyttää eikä hankkia yhtään uutta kerää:-O (Juu, on uusia nuo Novitan Puro-lankakerät tuossa päällä, mutta niistä kenties tuleekin ekat lapaset:-))

Viimevuonnakin olin mukana ja tänä vuonna harmitti, kun en ehtinyt mukaan sukkasatoon. On toki sukkia (ja lapasiakin) syntynyt siitä huomimatta. En ole ehtinyt niitä päivitellä blogiin ollenkaan ja osa on jo maailmalla. Pitänee päivitellä jossain välissä noita neulomuksia mitä vielä on kotona:-) Nyt hopi hopi tuonne lapastelublogiin! Neulominen aloitetaan sunnuntaina, joten vielä ehtii langatkin hankkia tai penkoa kaapista esille sopivia lankoja..

Ei kommentteja:

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...