tiistai 27. lokakuuta 2009

Neulottuja:-)

Nämä punaoranssit lapaset tein itselleni..
sukkaset nallelangasta isälleni..
tyttövauvalle setti itse koolatusta nallelangasta..
poikavauvalle sukkaset myös itse koolatusta nallelangasta..
vauvan setti nallelangasta..

Näiden lisäksi vielä sukat 8v:lle Nallen lakanvärisestä marjaretkestä, lapaset 4v:lle puolukanvärisestä marjaretkestä, kahdet pienet lapaset mustikanvärisestä marjaretkestä ja 3v:lle lapaset tuosta samasta nallen punaoranssista, josta itsellenikin. Niin ja lapaset 8v:lle ihanasta v.pun-ruskeasta Ilun värjäämästä langasta. Ja vielä yhdet ompunvihreät sukkaset 7veikasta, kokoa 8v. (Luetteloa hämmästeleville: on kiva ens vuonna vertailla mitä saan aikaan neulerintamalla. Vähän, ku porkkanana itselleni, hihii..)

3 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Ihanilta näyttävät =) Olen myös saanut yllättävän paljon neulottua tälle syksylle... 8 villasukat ja yhdet lapaset + tyynynpääliset yms. Ja uusimmassa Novitan lehdessäkin on vaikka mitä kivoja ohjeita kokeiltavaksi. Yleensä mun neulomis innostus on tyssännyt 1-2 villasukkapariin, niin vähän yllättynyt olen nyt ollut mun aikaansaannoksista =)

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Ihania neulomuksia!

Jossu kirjoitti...

Kuinka monella silmukalla teet nuo lapaset? Ja kuinka monta kerrosta kämmenosassa? Olis kiva itekin tehä tollasia settejä, kun pienten sukkien ja myssyn ohjeet olen löytäny. Ihania noi kortit mitä olet tehnyt.

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...