tiistai 10. marraskuuta 2009

Lapaskuun 10.pv

Kämmekkäät Henrille (10v). Lanka: 7veljestä, puikot:3,5 bambut ja ohje: Novitalta (Oli niin kiva tehdä nämä, kun poika toivoi itselleen samanlaiset, ku isä sai isänpäivänä.)

Punanallet. Koko: naiselle, lanka: Novitan Nalle, puikot: 3 bambut ja ohje: Novitalta. Nämä saattavat päästä pukinkonttiin...

Tundrapuro-lapaset. Koko: naiselle/nuorelle, lanka: Novitan Puron väri tundra, puikot: 3,5 ja ohje: Novitalta myöskin. En halunnut tähän sellaista pinkkiä raitaa, joten otin molemmista langoista sen pinkin kohdan pois ja jätin vain tuollaisen lilan raidan. Hyvin sain taas menemään molemmissa samat värit kohdakkain, kun neuloin yhtäaikaa molempia lapasia:-) Tykkään tämän langan pehmeydestä.

Puikoilla on jo tulossa kämmekkäät isälleni ja sen jälkeen pitäis tehdä ainakin yhdet kämmekkäät pukinpussiin. Niin ja yhdet sukat täytyy saada valmiiksi, kun äiti vie sukkia viroon vanhustenkotiin vieraillessaan siellä koulun puitteissa. Muitakin ideoita tähän lapaskuuhun on vielä pään sisällä. Käykääs muuten ihailemassa mitä kauniita kättenlämmittimiä muut on neuloneet:-)
Itselleni lasken, että nyt olen ehtinyt 7 lapaset neuloa tässä kuussa. Hyvin menee, mutta menköön;-D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit nuo tundrapurot.... oletpas aika saaliin neulonut lapaskuussa=)

Jossu kirjoitti...

Kiitos paljon ohjeesta! :)

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Hienoja lapasia!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...