perjantai 6. marraskuuta 2009

Lapaskuun 6.päivä

Kämmekkäät rakkaalleni isänpäiväksi. (Lanka:7veljestä, puikot:3,5, silmukoita:44)
Vastasyntyneen tumput ilman käyttökohdetta toistaiseksi. (Lanka:Novita Wool, Puikot 2,5, silmukoita:32) Josko sais jossain välissä töppösetkin samaan settiin tehtyä..

Vadelmapuska-lapaset (Koko: 5v, lanka: 7veljestä, puikot: 3, malli: peruslapanen peukalokiilalla)

Hauras jää -lapaset (Koko: 110cm, lanka: 7veljestä, puikot: 3, malli: sama ku edellisissä)

Tässä lapassaldoani tällä erää. Alimmaiset neulottu aiemmin, joten ovat lapskuusta ulkona, mutta päättelin samaan sysyyn nyt neulottujen kanssa:-) Nämä kahdet alimmat joutaa myyntiin, jos saan aikaiseksi höyryttää ne ja paketoida nätisti. (Jos jollain vielä joulupukin säkissä on tilaa tämänkokoisille lapasille niin rohkeesti vaan s-postilla varausta!) Eli saldoni tälle kuulle on jo neljät lapaset, olen tyytyväinen. Ihan tähän tahtiin en varmasti koko kuukautta näitä neulo, mutta hyvä alku kuitenkin ja seuraavat on puikoilla jo..

4 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Hieno alku lapastelulle! Tai vähän enemmänkin kuin vain alku; tosi kauniita ovat!
On muuten tosi kiva, kun oot niin ahkerasti kommentoinut ja tsempannut lapastelijoita tuolla lapasblogissa!!
Hyvää viikonloppua ja neulomisen ynnä muiden kädentöiden iloa sulle!!

Lankamaija kirjoitti...

Hienoja nuo raidalliset lasten lapaset :) Nuo Ruskapurot ovat kanssa ihanan lämpimän näköiset!! Taidan kokeilla itsekkin tavan lapasia purosta!!

Matleena kirjoitti...

Kiitos kommentista blogissani! :) Tulin heti tutustumaan sinuun paremmin ja mitäs täältä löytyikään! No tietenkin kivoja lapasia näin Lapaskuussa! Nuo ruskapurot tosi kauniit.

Kiva oli muuten kuulla, että ohjeeni mukaan sait onteloneuleen onnistumaan. Nyt jään sitten odottamaan, milloin on valmiita lapasia. ;D

Marsku kirjoitti...

Aivan ihanat nuo vadelmapuska-lapaset! Ostaisin kyllä heti jos vain mahtuisi omaan käteen ja pikku neidillenikin on vielä turhan isot! Mutta todella ihanat!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...