sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Lapaskuun 15.pv

Siililapaset Helmille (8v), woolista ja karvalangasta(jonka vyötteen hukkasin..), puikot nro 3, ohje novitan peukalokiilallinen lapanen, mutta tein avonaisena tuon pörröisen osan ja sitten taas pyörönä lopun.
Kissuli-lapaset Hillalle (5v), lankana 7veljestä, puikot 3,5, kuvion tein yrityksen ja erehdyksen kautta, kun en löytänyt mieluista. Kuvio siis tehty lapasen päälle silmukoita jäljittelemällä. Suunnittelin tekeväni HelloKittyt, mutta jätin rusetit pois. Voi toki olla että lisään erilliset rusetit tai sitten jäävät noin. Neiti tykkäsi kyllä noinkin:-) Tuo kissulin nenä on vähintään possumaisen näköinen, mutta ei kuulemma haittaa, hihii..

Nämä maastokämmekkäät lähtivät 60 täyttäneelle sedälleni:-) Lankana kaksinkertainen nalle ja puikot nro 4, ohjeena käytin

Tällaisia on nyt tullut tehtyä ja nämä siis kädenlämmittimet nro 8, 9 ja 10. Olen tehnyt myös yhdet huopasesta neulotut, konehuovutetut raitalapaset (kokoa 10v), mutta unohdin kuvata. Kuvaa tulee joku kaunis päivä:-)

7 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Onpas suloiset kisulapaset.

amma kirjoitti...

Ihania lapasia!

Eleonora kirjoitti...

Voi ei miten kova sana olisivat nuo kissuli-lapaset meidän pikkuneidille:) Kauniita kaikki:)

Leena kirjoitti...

Olit kommentoinut lapsiani ja tulin katsomaan kuka sinä olet.Siililapaset, samoin kuin kisulitkin ovat todella mainioita. Selasin ja vieläkin löytyi lapasia. Kakut näyttävät hyviltä, vesi kilahti kielelleni.

annukka kirjoitti...

Unohdin ihan kommentoida kun piti heti soittaa synttäriasiasta kysyäkseni.. Ihania lapasia! Tytöt on varmasti onnessaan noista =) Ja eiköhän setäkin tykkää omistaan. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat noi siilit!!! ja oli ne Hannunkin lapaset komeet :) Sinä se osaat!

Heta

kipi kirjoitti...

Olet neulonut ihanat Hello Kitty -lapaset. Ne on varmasti saajalle mieleen. :)

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...