maanantai 2. marraskuuta 2009

Ruskapuro-lapaset


Koko:naiselle

Lanka: Novitan Puro, väri ruska

Puikot: Bambu 3,5

Ohje: Novitalta


Hip hurraa, lapaskuu alkoi eilen ja sain eilen jo ekat lapasetkin valmiiksi. Äsken tosin päättelin ja kuvasin:-) Halusin kokeilla tuosta ihanan pehmeästä puro-langasta lapasia niin, että värit kulkisivat mahdollisimman samallai molemmissa lapasissa. Ja onnistuinkin mielestäni tarpeeksi hyvin. Vain yhdessä kohtaa otin toisesta lapasesta pätkän lankaa pois, muuten värit sopivat hienosti kohdalleen. Neuloin kahdelta kerältä molempia lapasia samaan aikaan vähän kerrallaan, jotta pystyin seuraamaan, että värit vaihtuu suht samoissa kohdissa.. Jo kaupassa katsoin, että kerät alkais aikalailla samasta väristä, kun ostin langat. Teen kenties uudestaankin samaan tyyliin.

9 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Nams, syötävän kauniit ja ihanaa ns. liukuvärjäystä tässä Purossa :)
Oliko paljon solmuja matkalla ja eikö tossa langassa riitä, että katsoo samannumeroiset vyötteet?

annukka kirjoitti...

Näyttävät hyvältä!

Maaret kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi ja toden totta, lanka näyttääkin todella pehmeältä :)

Heidi kirjoitti...

Aivan ihanat! Tulisikohan minun jäätynyt karpalo-purokeristäni yhtä suloiset, hmmm...

H-K kirjoitti...

Hienot lapaset! Tulin tässä vastavierailulle, kun kommentoit kämmekkäitäni. Vielä ne ehtii hyvin tehdä :) Minusta ne oli tosi nopeat neuloa, kun ei ole mitään kommervenkkejä....

annukka kirjoitti...

Hellurei! Virkkaus-hiutaleista: kiinnitin ihan kaksipuoleisella teipillä. Mietin ensin myös tuota joulukuusen koriste -vaihtoehtoa, mutta tämä ensimmäinen ei ainakaan nyt siihen tarkoitukseen ole irroitettavissa (paitsi pienellä väkivallalla korttia kohtaan).
Antti maalaili serkuksista yhden taulun , juuri valmistui ja ilmestyy varmaan pian blogiin, käy kurkkaamassa!

René PleinAir. kirjoitti...

Great!!

Let the winter begin, hehehe

Teija kirjoitti...

Aivan ihanat,tarvii kans kokeilla purosta tumppuja.

Pirjo kirjoitti...

No jopas, oletpa ahkera! Lapasia pukkaa... Tulin katsomaan blogiasi, onpa paljon vaikka mitä hienoa. Kortteja. Rasioita.

Oikeasti suosittelen sitä intialaista peukaloa - helppo ja istuva. Bianca myytiin meidän pienen kaupungin Anttilasta kahdessa päivässä loppuun, oli jokin varaston loppuunmyynti.

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...