tiistai 26. toukokuuta 2009

DT-korttini Crafticalle, nro 5

Tälläkertaa aiheena oli tehdä yo- tai valmistujaiskortti ja haasteena tehdä mahdollisimman paljon yhdellä musteella. Sain Distress Inkin worn lipstick-musteen ja tein sillä erilaisia juttuja kortteihin. Anne oli laittanut pakettiin myös muita väriin sopivia koristeita, mutta en niitä juuri nyt käyttänyt, paitsi napin ja kukan alempaan korttiin.

Tähän korttiin tein taustan leimaamalla Magnolian kukkasia taustapaperiin, värjäsin leimakartonkia musteella, josta tein leikkurilla sitten tuon nauhan ja kuvan taakse värjäsin kartonkia myös. Pysselpassionin yo-tytön leimasin myös samalla musteella ja värittelin kuvasta tytön kengät ja mekon. Distress Inkin musteet on tosi kivoja värittelyyn! Pari kukkaa leikkasin vielä koristeeksikin kuvan nurkkiin.

Tässä toisessa kortissä käytin myös kaikkiin leimauksiin ja värityksiin saamaani mustetta. (En valitettavasti muista ruusuleimasimen valmistajaa..) Oli hauskaa ja haasteellista miettiä mitä kaikkea samalla musteella voi tehdä:-) Muiden tiimiläisten kauniita kortteja pääset katselemaan tästä!

2 kommenttia:

sari kirjoitti...

molemmat kortit ovat upeita!!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja - minä pidän kovasti tuosta samalla musteella teemasta;)

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...