perjantai 1. toukokuuta 2009

Haaste 55

Upea luonnos on tälläkertaa Oliverian suunnittelema ja täältä Jehkottaren Card Challenge blogista löydät kuvan siitä. Tämän kuukauden vierailevana DT:nä toimii Taava. Ihanaa saada sinut jengiin edes hetkeksi!! Mä innostuin tekemään lilan kortin. Tässä vielä toinen kuva, jossa näkyy tagikin kokonaan.
Leimakuvasta kiitos Ritva P:lle:-) Leimasin on Pyssel Passionin ja mielestäni tosi söötti! Väritelty vesiväreillä. Harjoittelen copic-tusseilla värittämistä nyt innolla, kun villiinnyin sellaisiakin hankkimaan..
Ai niin, oikein ihanan aurinkoista ja lupsakkaa vappua kaikille!!

5 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ihanan harmoninen ja kesäinen kokonaisuus.

Maissi kirjoitti...

Ihana kortti ja kauniit värit siinä :)

annukka kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus, sinä se osaat sommitella =)Nuo pikkuruusut sopivat kyllä hyvin retrokukkien sisälle, kivan näköiset yhdessä. ihanan keväine sireenikuva.
Iloista ja askarteluvoittoista viikonlopunjatkoa!

Västäräkki kirjoitti...

Kyllä on taas kaunis kortti, henkäyksen herkkä ja tasapainoinen. Todella suloinen tuo leimasinkuva, syreenit ovat kesän yksi kohokohta.

Maaret kirjoitti...

Aivan ihastuttaa katsella taas kättesi tuotoksia, omaat kyllä ihanan taidon sommitella ja tehdä korteista yksinkertaisen kauniita!

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...