sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Olipas meillä taas lystiä:-)

Amppa kutsui meidät Raaheen askartelemaan ja siellä vierähti mukavasti eilinen iltapäivä:-) Jotain näperreltiin, paljon puhuttiin, sopivasti syötiin, himppasen shopattiin ja loppu aika naurettiin! Kaikille kiitos kivasta seurasta!! Tässäpä kuvia vielä, kun osa porukasta oli paikalla:
Tässä kuvassa vasemmalta oikealle Ritva P, Omuli, Alma (vaunuissa, ei taida juuri kuvassa näkyä) ja Amppa. Nuo sotkut on suurimmaksi osaksi Ampan, joka esitteli meille mm. tapestryn seteillä leimaamista;-D Ja just on mittaamassa Ritvalle nauhoja (muutaman kilometrin muistaakseni..)Toisessa nurkassa Omulin kädentöitä ihailemassa PikkuinenMyy:-) Olipas kiva tutustua uusiin ihmisiinkin. Ja taidetaan tapailla ensi kuussa Heinikan synttäreillä.

Mä tulin hankkineeksi Tapestryn Cherry Blossoms-setin ja sillä sitten leimailin vähäsen kokeeksi. Kortin sain valmiiksi vasta kotona tosin, kun ei kaikkia matskuja ollut mukana. Vähän taustapapereita ja jotain muuta pientä tarttui myös mukaan myyntipöydästä.
Tämän kortin tein sitten tosiaankin omalle äidilleni (eli ei keltaisia ruusuja kuten yleensä. Myöskään viemäni oikea ruusu ei ollut keltainen..) ja anopille tein tämän:
Tähänkin pääsin sotkemaan noilla tapestryn leimasimilla. Taustapaperi on uudesta BasicGrayn Bittersweet-lehtiöstä, jossa oli niin paljon ihania vaalenpunaisia ja ruskean sävyjä, että se oli ku mulle tehty;-D

Vielä tähän samaan postaukseen tungen kuvan kortista, jonka tein aamulla valmiiksi. Kuva on Ampalta leimattu ja väritelty eilen tapaamisessa, lehdetkin Ampan leikkurilla näpsitty, loput systeemit taitaa sentään olla omia..

Ai niin ja vielä Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille:-D

4 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Voi miten ihania kortteja nuo kaikki, suosikkini on tuo alimmainen, niin kauniisti olet värittänyt Doralinen :)

amppa kirjoitti...

kiitos vielä, ja tosiaan toivottavasti ens kuussa tavataan :)
ihania kortteja sait tehdyksi.. mä sitten eilen väänsin sitä äidin korttia (tuntia) ennen lähtöä..

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja. Ja oli mukava tavata. Syksyllä uusia tapamisia eri teemojen merkeissä.

annukka kirjoitti...

Tapaaminen näyttää hauskalta =)
Ihania kortteja! Tuo tapestyn leimasinten tekniikka on hauska, ja mummu-kortin kiekurainen taustatosi näyttävä.

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...