torstai 21. toukokuuta 2009

Tästä se lähtee taas..

Tapestryt sain käteeni taas ja sarjaa alkaa syntyä;-) Halusin tehdä ylppärikorttien jatkoksi rippikortteja samalla systeemillä, myös hää-, kihla- jne. kortit haluan testata. On tämä niin söpö ja helppo kortteilusysteemi!

Nyt on sitten retrokukat laitettu pieniin rykelmiin vain, koristeeksi helmenpuolikkaita ja timangeja sekä muutama pieni lehti. Ja olen tyytyväinen, kun ristileikkurikin pääsi laatikosta käyttöön. Rippi- ja ristiäiskortteja ajatellen sen olen hankkinutkin.

Maijulle moikkaus, että enpä vielä lainannut näihin sitä hienoa nurkkaideaa, mutta kenties jossain välissä! Käykääs kurkkimassa Maijun ihanat sydämenmalliset koristuksetkin!

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Onpas ihania kortteja!;)

maiju kirjoitti...

Mä testasin ihan pikkuruusuja jokaiseen väliin... Tuli ihan kivoja niinkin.... Kyllä on hauskaa näillä Tapestryillä leikkiminen... ja väriä vaihtamalla saa aina uusia ulottuvuuksia kortteihin. Tämä on kivaa. Olen koukussa tähän tekniikkaa nyt :)

Tällä tekniikalla saisi hyvin kutsukortit häihinkin ja muihin juhliin.

Minni75 kirjoitti...

Siis todella upeita kaikki, täytyy varmaan kokeilla kyllä rippikortiksi tällä tyylillä :)))

Susanne kirjoitti...

Voi että nämä ovat niin kauniita! Kyllä sitä täytyy kaivaa esiin omat Tapestryt =))

annukka kirjoitti...

Upeita kortteja! Kiva että sait ristinkin käyttöön =)
Onpas kiva kun jaksat tehdä sarjana eri väreillä, itsellä meinaa laiskuus usein yllättää vaikka olisi kiva kokeilla tuolla lailla pienillä variaatioilla jotakin juttua.

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...