torstai 21. toukokuuta 2009

Lisää rippikortteja..

Jep, mä jumiuduin tälläkertaa näihin;-D Elikkäs tässä muutama rippikortti.
Ensimmäisen kortin leimakuva Arjalta saatu ja toisen kuva Ritvalta, kiitos ystävät:-) Viimeisen kuva ihan sentään oma;-) Saas nähdä ehtiikö tänään vielä korttitehtailla. Ette usko, mutta olen ehtinyt myös huushollia vähän siistata tänään. Ei kai sitä sais näin pyhäpäivänä, mutta pakko oli, ettei hukuta hiekkaan, jota niin kivasti kantautuu pihalta..

7 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Huh, miten ihastuttavia kortteja jälleen! Ylimmäinen ihan mieletön, tykkään tästä selkeästä ja hempeät värit omaavasta kukkakortista ihan kympillä! Kaksi muutakin kauniita, alimmaisen kortin leimakuva on ihq ja muutenkin toteutukset näissä ihan huippukaunista katseltavaa:)

Maisku kirjoitti...

Kauniita kortteja, jos olisi pakko valita suosikki, niin ehkä se olisi tuo alimmainen..

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kortteja ja minua erityisesti viehättää, kun näen noita leikkureilla tehtyjä boordeja ja onko kukistakin osa tehty stanssilla tai leikkurilla...?

amma kirjoitti...

Mielettömän ihania kortteja! Ihanasti väritettyjä kuvia!

Pitsihame kirjoitti...

Samaa mieltä olen kuten edeltäjät. Ovat niin kauniita noi korttisi. Ei ole ihme, että olet niihin jumiutunut. Noin kauniit kortit johtavat kauniisiin ajatuksiin ja toisin päin myös.

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,

Ihastuttavan herkkiä kortteja!
Eritoten pidän alimmaisesta kortista vaikka kaikki ovat ihania!

Ai, ei saisi pyhäpäivänä siivota...=)
Mie se ainakin siivosin ja kunnolla joten se siitä rauhasta...

Minni75 kirjoitti...

Kerrassaan upeita kortteja :))

Uudempia kuvia hamstereista

 Ninni herkuttelee persiljaa silmät viirulla.  Nipsu hamstrannu posket ihan tupaten täyteen! Poskikehonrakentaja..heh.. Ed nautti...